Wow, that heroin is in my blood, And the blood is in my head. Heroin, be the death of me

jag blev lite ledsen&avundsjuk när jag såg dessa bilder på Pete Doherty från peace and love, åhh jag ville ju vara där!!




heroinet börjar sätta sina spår om man kollar på sista bilden pete som har varit så smal innan nu börjar han bli lite småtjock sådär såg sid vicious ut också i slutet när han gått på förmycket heroin sen blir dom sjukt smala




SID VICIOUS

jag är kär

I fredags var jag med elin, hon skulle jobba dagen efter.. vi satt på campingen ett tag och pratade om allt möjligt. Det var kul! Sedan drog vi hem till henne satt och kollade på almost famous (min favorit film).

Idag var jag på stallet med min moster, hennes man och mina kusiner Min moster var där alltid som ung för hon hade häst där innan hon flyttade till stockholm så hon hälsade på sin gamla kompis där, han har ett stall.. !!! jag hittade världens sötaste kattunge! seriöst jag funderade på att ta med den hem, den var så liten och gick den efter mig hela tiden, kunde inte lämna den och när jag höll den så låg den och tittade in i mina ögon med sina isblåa små ögon.. När vi skulle ta in hästar så hade jag den i min famn haha gick runt med den hela tiden.. När jag försökte lämna den så la den sig på ryggen så jag fick klia den på magen och när jag skulle åka hem lämnade jag den inne i ladan men det bara följde efter mig så jag gav upp efter några försök så jag sa till Tommy, nej nu får du ta hålla den så vi inte kör på den.. Ska nog dit snart igen och då vill jag ta med den hem och bada och mata den.. Herregud jag är kär!


maybe someday I will understand why you left me

kom nästan precis hem! Idag har elin, matilda, klara och jag varit i helsingborg. jag köpte ett par byxor och en flytande eyeliner:) Vi har där rätt länge vi tog tåget redan vid 10 sen åkte jag hem vid halv 3. De drog de till stranden i helsingborg men jag var tvungen att åka hem eftersom jag skulle på körningsteori :) Anette ringde mig och sa att jag kunde komma till henne efter om jag ville för hon var ensam hemma så jag åkte dit efter och vi satt och pratade och drack tee (usch, jag hatar tee men hennes var gott) Det känns alltid så bra att prata med Anette, hon är verkligen bäst! Vi pratade om allt möjligt, jag kan berätta allt för henne som jag inte berättar för någon annan och det känns bra. Har så himla mycket som tynger? mig just nu känner verkligen att jag måste få ut det och det fick jag! :)

Imorgon ska jag först till Anette igen haha men Thelma (min  9åriga kusin från stockholm) ska sjunga där :) Hon gillar också att sjunga och hon var med mig i måndags och Anette sa att hon fick komma och sjunga om hon ville och det ville hon :D så gulligt!!! Sen efter det ska vi nog och bada, jag är barnvakt till henne och hennes bror nu. men Kasper får Philippe ta hand om när vi är hos Anette!

Benjamin sitter och lyssnar på KLASSISK musik, jag döööör! Sånt som min Farmor lyssnar på, ingen som sjunger bara en orkester.. nej nu får jag sätta på lite RIKTIG musik!!


Andy Warhol and Nico.

maybe one day we could be together

Idag har jag legat på stranden, jag och elin gick dit vid 11 sen låg vi på stranden med några andra till 3 tiden. Sen drog jag hem ett litet tag sedan drog jag till campingen igen för matilda jobbar där och hon hade precis slutat jobba så elin, lovisa och jag gick dit. så vi låg och pratade ett tag och badade, fast jag badade aldrig men doppade fötterna iallafall :) jag har bränt mig som fan, hela ansiktet är rött och mitt ENA ben. fuck, nu måste jag bränna det andra också haha.

Nu har jag nyss duschat och vid 7 ska elin, matilda, klara och jag ska äta på hamnkrogen här nere..


nico, andy warhol och någon annan

death is easy life is harder


maybe there still hope for us?

Igår var jag på centersyd med elin och lovisa, där är så jävla dött. Jag blir bara deprimerad av att gå in där, usch haha. Men kollade på en ring och fick fan inte av den så tänkte säga till han i kassan "du jag får inte av den här så jag får helt enkelt ta med den hem" men det sket sig Men vi åt där iallafall sen drog vi till campingen och satt i gräset och pratade..


jag känner mig som nico just nu

nu får jag ta börja ta tag i mig själv,
jag får börja läsa punk boken igen
så jag går tillbaka till mitt gamla liv
det jag ville innan det här hände
och utan att tänka på allt annat
frågan är bara om jag klarar det?

nu talar jag i gåtor igen men struntsamma
är bara jag som ska förstå..


im lost without you

har inte mycket att säga mer än att jag inte ätit så mycket på flera dagar, när jag är deprimerad brukar jag inte äta. jag åt inte ens något på midsommar bara ett äpple till kvällsmat men det var allt.

Igår åkte jag och elin karuseller på Tivolit haha, det var kul. Jag älskar fortfarande att åka och har alltid gjort!

nej, nu är jag trött på det här.
vet inte vad jag ska göra,
känner mig så ensam
men det har jag alltid gjort..

take me away



Glad MIDSOMMAR!!
Min lär bli skittråkig!

These days I sit on corner stones, And count the time in quarter tones to ten.

Uttråkad med ett stort U.

jag får panik, jag har så tråkigt att jag tillochmed sitter och roar mig med att svara på en Hameds meddelande till mig på MSN. Han är tydligen från Frankrike och skriver saker som "haw are you?", " wat do you do?", " samthink lik that", " so you cant spik franche?", " ah you can rid sam think?" " soy i m not goud in inglish" verkligen roande..

Om en person kommer från ett annat land och inte kan bra engelska då verkar den personen alltid dum i huvudet (ursäkta men det sant) för man fattar ju knappt sammanhanget vad han/hon säger men egentligen kan ju den personen vara hur smart som helst. ja jag har egna erfarenheter av de där, fast han var nog dum i huvudet på riktigt..

Nej snälla, nu tvingas jag äta sill, så jävla äckligt kom och rädda mig härifrån någon... jag står inte ut att vara här längre, men vet ifan vad jag ska ta vägen heller. haha

man hör ju bara den där jävla musiken utanför tivolit här ute, massa äckliga gubbar som ger gratis åkturer till 14-åriga tjejer. Jag och Elin såg några igår, aså så jävla äckliga. Typ glor så äckligt och typ tutar när de sitter i bilen och vänder sig om... ÄCKEL haha. men ska ändå dit på lördag med elin antagligen haha NÖRDAR!!

kan man dö av uttråkighet? för då gör jag det fan nog snart..


I've stopped my dreaming, I won't do too much scheming these days..

var på campingen innan idag med elin, matilda jobbar där. Sedan skulle elin iväg och jobba som vanligt!! Sen låg jag bara och solade i trädgården och dansade hahaha i svarta trikåer. SKIT KUL, och jag har nog bränt en massa kalorier nu.... just nu har jag skit tråkigt och det är därför jag skriver en massa onödiga blogginlägg istället.. ja ni behöver som sagt inte läsa! :)


i såna här fina svarta trikåer....

I've been out walking, I don't do too much talking these days, these days..

altså ang. inlägget under såklart skämtade jag. Afrikanen är min mammas mosters man, han är jättecool och sjukt låååång. Han är hennes man och bodyguard på samma gång!! och för er som inte vet bor de i Paris just nu, de flyttade dit från Afrika, jag är en väldigt spännade släkt men resten om min släkt ska jag nog hålla för mig själv.. hahaha



där ser ni


min pappa är afrikan det visste ni inte va? ja det är ju lite underligt att jag blivit så vit men ibland blir det liksom lite fel.

your pale BROWN eyes

okej. fick min patti smith dvd live in sweden 1976 and germany 1979 igår och nu sitter jag och kollar, har sagt det och säger det igen hon är bara BÄST!


.................... :@

såna HÄR människor borde fan plågas till döds
han fick ett bra straff iallafall..

here she comes walkin' down the street here she comes comin' through my door


patti smith hon har allt

I-I walk in a room, you know I look so proud
I'm movin' in this here atmosphere, well, anything's allowed
and I go to this here party and I just get bored
until I look out the window, see a sweet young thing
humpin' on the parking meter, leanin' on the parking meter
oh, she looks so good, oh, she looks so fine
and I got this crazy feeling and then I'm gonna ah-ah make her mine
ooh I'll put my spell on her

Patti Smith - Gloria


imorgon ska jag upp tidigt, ska sjunga kl 10 i typ två timmar men sov tidigare idag eftersom jag inte sovit mycket de senaste dygnen intressant eller hur? men jag har faktiskt inget annat att säga än att uttrycka min kärlek för patti smith just nu..

patti smith is hotness


hur snygg får man bli egentligen?

Another boy was sliding up the hallway


Nico

"Oh, pretty boy,
Can't you show me nothing but surrender ?"


studenten

okej. Jag var på elins student och som jag asgarvade speciellt åt Elins kommentarer till benjamin (nej inte min franska kompis men till elins "lillebror" eller vad man nu ska kalla honom) men det kan vi ta någon annandag. Jag var även DJ en liten stund på elins student jag spelade bl.a. Patti Smith (självklart), The Beatles, David bowie, Blondie och lite Kate Bush (tänkte lite på Sandra där det hade gjort henne glad ;) efteråt åkte vi till stan där en tjej från stockholm började prata med mig och hon visste inte ens var hon var, hon hade åkt ända från stockholm till skåne helt sjukt och trust me när jag säger att hon antagligen inte ens visste att hon var i skåne haha sedan till helsingborg men där var dött och sen till jims lägenhet och där sov vi. Jag har sovit i ungefär 4 timmar. Sedan satt vi där och kollade på TV ett tag, duschade och spelade tvspel som fick mig att asgarva för elin var så jävla dålig hahaha. Det tog typ 20 gånger innan hon kunde hoppa över från en sida till en annan så hon dog hela tiden och hon gav sig fan inte när jim skulle hjälpa henne att komma över "NEEEEJ JAG SKA KLARA DET" Så vi skrattade sjukt mycket!! Jag kom hem vid halv 7 idag så det var inte sålängesedan. ja mycket mer än så men för att sammanfatta det hela.. hoppas ni andra hade en trevlig student trots regnet. Nu firar vi min födelsedag lite extra eftersom  det inte blev igår för studenten (Jag som ville stå i centrum =P) haha men på elins student sjöng dem ändå för Gethel (Elins mamma) och mig 2 gånger för vi fyllde båda år igår! :) Nu har vi ätit tårta med jordgubbar på och så har jag myst med charlie (finaste hunden i världen och knäppaste, förstår inte hur man kan älska en sån knäppis så mycket som jag älskar honom, haha.)


skolavslutning

Egentligen borde jag vara superglad för det är sommarlov nu, men det är jag inte. Jag har precis varit på väla, astråkigt men de tvingade mig att följa med och de fick mig på dåligt humör plus massa andra saker som hände efteråt. Jag hade typ på mig det fulaste man kan ha, ett par as stora ROSA mjukisbrallor, hittade inte mina svarta! Jag ville verkligen gå i mjukisbyxor, tycker det är skönt att ha det när de regnar. Alla ska glo, okej inte alla men vissa men det skiter jag i. Kan inte dom fatta att alla vill inte klä sig i jeans och vara "trendig" ibland vill man klä sig SKITFULT!!! och det ville jag idag, fast det händer rätt ofta. Jag tycker allt modebloggande är så töntigt.. jag hatar det! Jag tycker det är kul med kläder men jag behöver ingen annan som säger åt mig hur jag ska gå klädd. Jag älskar att bara gå i en T-shirt men något bands namn på, det tycker jag är skitsnyggt.

Idag är jag inte på topp precis, jag är rätt irriterad eller jag blev det när jag var på väla eftersom alla ska bråka, jag ville ju inte ens följa med. Kul verkligen och så är det min födelsedag imorgon SUPER! Hoppas det blir bättre imorgon iallafall. Lägger upp en rolig interjuv med Patti istället då blir jag på bättre humör, jag asgarvar åt denna interjuv så rolig. Hon är så häftig för att vara 52 hon var det i denna interjuv iallafall nu är hon 62, hon fyller 63 i December:) Hon klättrar på bordet i denna interjuv haha och så tar hon över programledarens plats och så är hon så söt för i början tycker hon det är lite pinsamt att vara med, hon är lite nervös. aww, så sött!!



Fick konsert biljetterna idag iallafall :D De kom med en leverans och lämnade dem innan idag vid 4 tiden då blev jag jätteglad och började gråta haha, JAG VET!!! Men jag är ju så glad att jag äntligen ska få se henne HON ÄR BÄST!!! <3

you're a little insane well it's all a vicious game

Idag har jag varit med mormor i stan, hon skulle köpa present till mig och ville ha hjälp. Sedan var vi även på Mc donalds och jag provade den nya mc flurry MUMS :) haha, jag älskar att reta henne.

jag slickar mig på fingrarna
Mormor: nu får vi nog hämta lite servetter
Jag: nä, det gör inget jag gillar att slicka på fingrarna
Mormor skakar på huvudet och skrattar lite

I kissed the girl börjar spelas i högtalarna och jag börjar sjunga med rätt högt

Mormor: jag börjar snart undra om du tagit något är du hög? och så skrattar hon
Jag börjar skratta och fortsätter sjunga med och vifta med händerna
Mormor: de undrar säkert vad det är för galen vännina jag har med mig
jag skrattar och sjunger fortfarande med
Mormor: Vad skulle du säga om jag skulle börjat sjunga sådär?
Jag: jag skulle tyckt att du var en skitcool mormor
mormor börjar sjunga lite fast hon kan inte låten haha
jag börjar skratta ännu mer
Mormor: nä nu får du sluta annars går jag
jag fortsätter och hon går inte, det vet jag att min mormor aldrig skulle göra...

Vi ska snart på bio och se änglar och demoner!!!! :)


nico

måndag

Idag hade jag följe med Elin till skolan. Anette ringde mig i skolan och frågade om jag kunde komma och sjunga idag istället och det kunde jag så jag gick hem till Farmor och väntade tills jag skulle sjunga. Jag & Anette tittade på youtube eftersom hon visste en låt hon tyckte jag kunde öva sjunga på. Sedan så visade jag lite saker som jag blev inspirerad av och det tyckte hon var bra att jag gjorde så jag ska ta med några låtar nästa gång och det blir en massa gamla antagligen haha. Sen efter det sjöng jag lite Bob Dylan :) Vi tittade på bl.a. dessa:
 

Joan Baez - The Trees They Do Grow High


Patti Smith - Because the night


Kate Bush - Wuthering Heights



Sedan så kollade vi på den här, det är tjejerna inom "punk" på 70-talet. Inte bara punk precis, men coola tjejer på 70-talet. Det är kul att kolla på och hur det uppträder på scenen för det gör det så himla bra. Så det är intressant!! bl.a. Patti Smith, blondie & The Slits är med osv.. Men iallafall så kollade vi på Patti Smith för jag har berättat för Anette innan eftersom jag har läst i en bok att hon alltid trollbinder publiken och att alla blir helt amazed by her. Som en tjej säger här "When I saw Patti Smith for the first time it was like seeing god, I had never seen a woman in a rockband before". Men det är bara en av de sakerna de säger. Spola fram till 3:00 och se själva för där börjar Patti! :) Men iallafall Anette bara "aså man märker ju att hon i svart hår är helt kåt på patti men hon vågar inte visa det riktigt hon tänker säkert liksom åh hoppas ingen märker något" HAHAHA som jag skrattade, så jävla kul och rätt vem blir inte liksom? den kvinnan är amazing!

förresten är biljetterna bokade nu till Patti Smith konserten i Tyskland och jag är överlycklig <3 JAG SKA FÅ SE PATTI, MITT LIV ÄR UNDERBART JUST NU!!!

jag VS Sandra



Detta är jag och sandra haha.
JAG (rock&punkare) & Sandra (synthare)
iallafall nästan hahaha.. jag är mer punk&rock än hårdrock men ändå:P

The Trees They Do Grow High And The Leafs Do Grow Green

Har varit hos elin idag vi gick till konsum och köpte daim glass och tittade på film och lyssnade på musik! :)

åh så fin låt, jag har lyssnat på den hela tiden nu. Den berör mig och hennes röst är så vacker. jag får lite tårar när jag hör den. Patti sa att hon och Joan (sångerskan som sjunger denna låten) sjöng den här låten inne i omklädningsrummet när patti fick träffa henne. Patti sa också att hon brukar lyssna på Joan när hon var 15 år och att hon grät när hon såg hennes konsert för första gången och att hon har så vacker röst och det har hon verkligen.


så himla fin låt och rösten så vacker! <3

jag har aldrig varit såhär lycklig förut iallafall inte på länge

JAG ÄR ÖVERLYCKLIG JUST NU!!!!!!!!!!!!
Pappa sa typ vid 8 så när jag satt och lyssnade på musik
SOPHIA SOPHIA??
Jag: JAAAA??
Pappa: var köper man biljetterna till konserten?
Jag: På hemsidan
Pappa: Ska du inte göra det då?
Jag: *Överlycklig* VAAA??? ÅHHHHH säkert? TACK TACK TACK
och så grät jag glädetårar och pappa skrattade..

och mamma sa: Men, hon skulle ju få det som en överrakning..  du får det som föselsedagspresent :D:D:D:D

SEN VAR JAG LYCKLIG HELA TIDEN, JAG KUNDE INTE SLUTA LE OCH DET KAN JAG FORTFARANDE INTE!!!!!!!!!!!!!!
JAG KAN INTE FATTA DET.... JAG SKA SE PATTI SMITH LIVE I TYSKLAND, JAG KAN INTE MINNAS ATT JAG VARIT SÅHÄR LYCKLIG FÖRUT!!!!!!!!!!


SNART FÅR JAG SE HENNE!!! Snart får jag uppleva det här, det kommer bli magiskt.. jag kommer få tårar i ögonen när jag sitter där på konserten!! Kolla bara så söt hon är speciellt när hon sjungit klart och alla apploderar så ler hon åhhhh världens finaste leende!!!!

lördag med underbaaaaaar muuuusssiiikkk

Idag har jag varit hos mormor och hämtat böcker som hon lånat av sin kompis. De handlar om den andliga världen precis vad jag älskar, jag har lästd en för längesedan men ville att hon skulle låna den igen för jag minns inte så mycket. :) Jag fick låna 2 böcker den här gången! =)

Nu luktar här lamracks, jag känner mig rätt grym när jag äter de om jag ska vara ärlig men jag försöker att inte tänka så mycket på det...
Nu lyssnar jag på en massa bra gammal musik 500 bästa låtarna av rollingstone magazine det är bra det!!! sen är det fotboll i bakrunden inte alls kul men lite trevlig stämning iallafall!! Benjamin är iväg i malmö med sina franska vänner han träffat på pappas jobb det är en bit äldre än honom men det är ju kul att han får vara med dem någon dag & få prata franska:)


oh you look so good oh you look so fine

Patti Smith - Gloria


åh, hon är världens finaste!!!!!!!! om jag ändå kunde få se dig, det ska jag göra en dag men jag ska verkligen till tyskland jag ger mig inte!!!!!!!!!!!!

haha det coolaste av allt är att patti inte bestämde sig att starta ett band och sjunga förän i början på 70-talet och så sjunger hon såhär bra innan det var skrev hon bara poetri och uppträdde med det! :)

pojken i randig pyjamas



Har precis sätt denna filmen, Pojken i randing pyjamas och gud så bra den var och hemsk. Hur kan människor vara så vidriga? jag förstår det bara inte. Slutet var så fint och jag har har inte gråtit så mycket på länge. Jag grät nästan genom hela filmen det var en massa som var sorligt men SE DEN, Den är absolut värd alla bra betyg den har fått. Denna filmen är den bästa filmen jag någonsin sätt som handlar om andra världskriget. Kul att man får se det genom ett barns ögon också. Nej nu kommer jag gråta mig själv till söms inatt!! :'(


im a velvet underground fan!


Jag blev lite glad när jag såg att jag var med på Velvet Undergrounds topplyssnare på Lastfm :)

nu slog det mig

Ända sedan jag såg han där som vann eurovison (Alexander Rybak) så har jag tyckt att han liknade någon och nu slog det mig. Det är ju så jag föreställer mig att Nils Holgersson ser ut, Han finns ju bara ritad men Alexander liknar ju faktiskt en äkta version av honom. Han har ju till och med liknande stil som honom förutom mössan och tofflorna men det har han säkert hemma i gadroben.


Nils holgersson?


ja om det nu hade varit så hade jag haft min partner redan

I Florida, Jag, Philippe (min bror), Thelma 9 år, Kasper 6 år (mina kusiner) sitter och äter.

Kasper: Sophia...
Jag: Ja?
Kasper: Om du hade varit en kille hade jag varit bög..

hahaha, tack för komplimangen!


ja, man vet ju aldrig. Thelma älskar att klä ut honom som tjej. Hela tiden när jag kommer "Sophia kan vi inte klä ut Kasper som tjej?" haha.

in front of the goodlooking kid from twilight

Twilight var lika bra OCH sorlig som vanligt. Benjamin tycker också om den. Men han hade bara sätt den på franska innan, haha så dött det måste vara när de inte har orginal språket på någon film.


 
MTV Shows

haha, sitter och asgarvar just nu, detta måste vara det roligaste talet ever. Han är BÄST!!!!

i wont give up, wont give up, dont let me give up,

Idag har jag varit hos optikern, ska få nya linser. Jag fick även hem The Sims 3 idag, haha! JAG VET, men det är det ända spelet jag spelar och det är rätt kul. Jag och pappa har nyss sätt How I met your mother och nu lyssnar jag på Patti Smith - Birdland åh så bra & sorlig. om jag ändå kunde få höra dig live, åhh vill så gärna! Jag får väl åka till Tyskland själv då men det är inte heller så lätt.. Någon som vill till tyskland? Hör av er! ;) =D Blir ju en rolig liten semester, finns billiga tåg och flyg och det är bara typ 2 eller tre dagar.

And fell on his knees and looked up and cried out,
no, daddy, dont leave me here alone,
Take me up, daddy, to the belly of your ship,
Let the ship slide open and Ill go inside of it
Where youre not human, you are not human.

Patti Smith - Birdland

nej nu ska jag gå & se Twilight filmen, det var ett tag sedan nu!



tyskland för fan!!

jag vill till tyskland på konsert, jag tänker åka själv om jag måste!!


i love the sun

nu ska jag snart iväg och lägga mig i solen äta jordgubbar, dricka sockerdricka och läsa ut twilight eclipse de ni CAMILLA OCH ANNA nu sliter ni säkert riktigt hårt!






fick precis ett sms av erik, han frågade om vi skulle till ett ålderdomshem idag och jobba, jag har lust att säga ja. nej så taskig ska jag inte vara.


9 things you didn't know.

saker ni visste eller inte visste om mig

1. jag kan inte sova utan mitt lam (gosedjur) jag tar inte med honom när jag är borta men jag kan inte sova utan honom om jag sover hemma haha.
2. Jag är inte överförtjust att gå ut typ till puben, jag går hellre typ till en liten konsert och lyssnar på något band som de gjorde back in the day (70-talet) länge leve CBGB!!!!!
3. jag hatar att på i detta lilla skitiga landet, jag flyttar direkt när jag tar studenten!
4. Jag tycker att de flesta svenska kändisar är rätt pinsamma och urtråkiga.
5. När jag var 15 så var britney spears typ min största idol ett tag, sedan insåg jag hur dålig hon egentligen är!!
6. jag vill prova någon typ av drog minst en gång innan jag dör och jag tänker inte fega och ta typ harsch jag tänker mer typ heroin haha 
7. det som berör mig mest djur. Jag räddar till och med nyckelpigor som ligger i vattnet! om jag ser ett djur dö på film jag klarar knappt det!
8. jag älskar barnfilmer fortfarande, jag älskar titta på hannah montana
9. jag tycker inte zach efron är snygg jag tycker men han ser ut som en liten pojke med en massa brunkräm i ansiktet

kommer fler någon gång!

och så måste jag tillägga en sak Tokio Hotel är sjukt totalt överskattade! När jag först såg dem tänkte jag bara Är det en tjej, en kille eller kanske en transa? Iallafall han där sångaren, hur kan folk seriöst tycka att han är snygg? Nej det är INTE sexigt när en kille försöker likna en tjej! Sen när blev det de? sen ska vi inte gå in på hur han pratar, det är hemskt. Men det kanske är som med T.A.T.U allt är bara ett trick för att tjäna pengar om något år kommer han klä sig som vanligt och så säger han "Det var bara ett PR-trick" jag kan fan inte komma på en annan anledning varför någon vill se ut på det sättet. Om det hade varit på skämt hade det varit en annan sak!


men jag måste ändå säga, hade han varit en tjej hade han varit rätt söt. Kolla händerna, det är ju tjej händer? jag blir lite förvirrad är det kanske ändå en tjej?


en helt vanlig måndag

jaha då gick man till skolan idag fast jag tänkte att det kommer sluta med att vi inte har några lektioner och vi får jobba hemma. Jag gick ändå dit eftersom Anna och Camilla insisterade på att vi hade lektioner men gissa vad som hände först kommer U och säger att vi får jobba fritt och sedan får man reda på att E inte kommer förän i eftermiddag och vi har alstå ingen lektion!! En helt vanlig skoldag på selma lagerlöf gymnasiumet. Min mormor tycker inte dom är riktigt kloka haha. Sedan ringde man efter henne och vi åkte och handlade jordgubbar och sånt gott. Sedan satt vi i hennes trädgård och åt jordgubbar, läste och drack sockerdricka och hon stor rökte som vanligt, Men mysigt var det!

I onsdags var jag på bakken det var trevligt, vi åkte in redan vid 11 tiden. Det var jag, Elin, Kajsa, Lina och Martina!  Vi åkte häst och vagn in till bakken haha. Vi åkte i princip allt men bakken var mycket mindre än vad jag minns det, men väldigt kul. Vi sjöng tillochmed karaoke på en bar och blev filmade det du!! Fast elin vågade inte hon tycker fortfarande att hon har typ den hemskaste rösten i världen! Vi gick inte hem förän det nästan stängde vi hittade nya trevliga kompisar inne i baren haha. Folk som hade hand om karusellerna kallade oss "the crazy sweeds" eller vad de nu sa.. det var rätt kul! Dom har en ny karusell som heter tornardo den var sjukt rolig, vi åkte den 3 gånger på raken för där var inte mycket folk=)

Imorgon har vi studiedag, jag tänker njuta av det som jag gör varje gång men denna gången kommer jag nog njuta en anning mer för jag vet att Camilla och Anna antagligen kommer jobba jättehårt imorgon, vår lärare D frågade nämnligen om Camilla kunde komma till ett äldreboende imorgon och jobba som vikarie för alla lärlingar kanske inte kommer. De ska nämnligen ha hand om äldreboendet alldelles själv. Sedan frågade hon mig men jag har ju så mycket att göra så jag sa att jag inte kunde och sedan frågade hon Anna också. hahahaha, skadeglädje!!



new moon trailer

THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON trailer in HD


jag längtar så att jag nästan dör..

RSS 2.0