debbie harry är kärlek

ja, det är hon, riktig kärlek. åh, kolla bara den här videon och låten jag blir så glad av den speciellt när hon springer där och badar i havet. åhh, så fint<3 jag blir så lycklig!
Hon är vackrast i världen.
ikväll blir det morgonsoffan och desperate housewives <3

har ingenting att göra precis så lägger upp en bild..


Debbie harry och Nancy spungen<3


orkar inte med skolan nu altsåå..

för mycket att göra hur ska jag orka?
jag orkar inte plugga 5 jävla arbeten.. plus ett prov.
nej jag kan bara inte, det är för mycket vafan
kan lärarna inte planera lite bättre eller??
jag får panik, jag vill verkligen inte.
jag bryr mig inte ett skit om några jävla
lagar eller om EU och alla andra jävla
skit saker, jag mår skit av det! :( :( :( :( :(


sid vicious <3

sitter och väntar på idol medans jag lyssnar på debbie harry åh det är kärlek

määäää, har inget att göra sitter och väntar på idol.i bakrunden går ett sjukt program på TV, med familjer som har dockor som barn aså, fan sjukt. Sitter och väntar tills idol börjar, vilket är typ en timme till. Lyssnar på Debbie harry och annan bra musik <3 Tänkte att jag skulle blogga lite för jag har absolut inget bättre för mig, men nu kom jag på att jag inte ha så mycket att skriva heller. men får väl ladda upp några fina bilder istället, borde egentligen plugga lite kanske fast det har jag iofs redan gjort, jävla naturkundskap prov :( nu ska jag läsa på den knäppa hemsidan igen, I LOVE IT:D

här får ni en fin bild på nancy och sid, finaste <3


ge oss LSD, haha

hej ho..

idag var det en rolig dag i skolan, först hade vi makeup och jag sminkade först camilla och först skulle jag ta dagkräm i hennes ansikte, jag råkade ta lite för mycket. Hon blev så kladdig haha. Hon liknade en snögubbe. Jag skrattade hela tiden och det gjorde camilla med så och tårarna rann, gick ju knappt att sminka henne så mycket vi skrattade. haha! Sen efter det var det samhällskundskap så jävla drygt, men jag och camilla satt där ute med Helena och Sandra snackade om en massa bla. knark alla typer av knark, det är så intressant. jag är väldigt intresserad av det haha fast det var nog alla och så snackade vi om en speciell sida/forum där dom snackar om allt, jag och sandra brukar vara inne där och kolla haha om knark mm.. jag är typ inne där varje dag. haha det är så kul. Sedan gick vid och åt vid kvart över elva fast jag och sandra äter inte, för vi har inga matkort men vi följde med de andra vi satt där till typ 20 över 12 haha snackade om allt möjligt, hästar, barn (som jag och camilla inte vill ha) jag, camilla och sandra bara vill leva livet först eller inte ens ha barn men de andra två ville ha typ om ett år haha. menmen, sen vi till bussen och åkte tlll busstationen och åkte hem. Alla ska till olika delar, jag till borstahusen, camilla och helena till Häljarp och Sandra till Svalöv, trevligt:)

nu sitter jag här och lyssnar på fina debbie harry, så himla fin hon är. Älskar när hon uppträder, snygg klädstil, hår, makeup och ja hela hon.  älskar henne <3 kolla så fin hon är-- går inte en dag utan att jag kollar och lyssnar på henne:)
ikväll blir det idol och choklad eller ngt men jag måste plugga innan det:( jävla naturkundskap och nu ska jag gå in och kollade på den där sidan jag nämde haha, så kul:)

Guitarr hero.. im the best!

här sitter jag och sjunger, alltid kul:) Jag och Philippe(min brother) har spelat guitarr hero hela kvällen nästan haha för vi fick det idag, så jäkla kul. Jag har aldrig provat innan men det har min bror och jag lovar man blir helt besatt och speciellt när man är grym som jag;) först gick det lite segt och dåligt för mig, men sen oj oj, för att bara ha spelat för första gången ikväll så måste jag säga att jag är ett riktig duktig. Min bror kom rätt långt och sånt på banan han har sin gubbe som heter "Sid vicious" (ja vi båda älskar sex pistols)fast jag tror han gjorde en ny sen men den var jävligt lik sid om jag får säga det själv och nu har jag har min gubbe "Debbie Harry" också rätt lik :) Det är en ROCK och PUNK, dvd så det är väldigt kul. Massa bra låtar, vissa som jag inte hört innan. Men iallafall, det är mkt roligare att spela till rock och punk än till såna lugna låtar. Men iallafall så hade han kommit aslångt på sin bana så hörde jag honom skrika från rummet "FAAAAAAAAAN, JÄVLA SKIT" haha det gör han alltid när han inte klarar något spel och nu klarade han inte en låt. Sen efter ett tag orkade han inte spela mer eftersom han inte klarade låten. så jag spelade med min gubbe "debbie harry" sen spelade jag då för det var första gången. Sen så tyckte jag att jag klarade rätt bra efter en stund och så frågade jag min bror vilken låt det inte var han klarade han bara "den franska låten, (som dessutom  var asbra, tyckte han då och ja den var faktiskt bra)" så jag tänkte att jag får väl prova den, hade inte provat den innan men när han gjorde den så såg den svår ut och den var ju svår för han klarade den ju inte. MEN sen när jag kommer tror ni inte att jag klarar den då? FÖRSTA GÅNGEN!!! Första gången jag ens spelar låten och har bara spelat guitarr hero ikväll, aldrig innan- aså måste ju säga det själv jag är ju helgrym:) jag visste inte att jag var så naturligt begåvad på spelet, och min bror bara "nej du kan inte ha klarat det, men det gjorde jag så nu är han där inne och försöker klara det, jag var där inne innan och kollade och han klarade det inte så han ville inte spela den låten längre haha. fyyyy faan vad jag är bäst :D  Jag har ju en riktig naturbegåving!

En låt som fastnat på huvudet, jag älskar refrängen och jag gillar faktiskt Hanna Montana, det är rätt kul jag erkänner:) Men I LOVE denna låten, den fastnar liksom. Hörde den i bilen idag på radion, viste inte ens att den gick på radion men det var ju kul:) Men har ju hört den innan det!


sid är allt jag tänker på just nu, patetiskt jag vet

har nyss sätt på IDOL, aså jag bara älskar det, så sjuka och knäppa människor det finns! Jag ska snart gå och lägga mig, Jag MÅSTE lägga mig vid 10 annars kommer jag till skolan helt slut och sliten och jag lovar det är ingen vacker syn.

Just nu sitter jag och lyssnar på sid och nancy haha. Fan vad sids vänner hatade nancy och det kan man ju förstå, "she was like a dark cloud" och "I fucking hate her" "vi gjorde allt för att få henne att försvinna, hänge henne ut från ett fönster" haha älskar hur dom pratar! dialekten <3 men man förstår varför dom hata henne när man ser denna videon. Desutom förstörde hon Sid helt, som han ser ut och uppför sig i denna videon jämnfört med i början. Men iallafall så är alltid sids röst så fin, aså man blir helt åhhhh knäsvag haha<3 scysst av sid att ha den tröjan när nancy var jude inte för hon var trogen eller ngt men ändå. Fast sid hade nog bara på det för sin image annars hade han nog inte varit tsm med en jude eller haft en svart kompis. aja!

pusspuss

planer för tisdagen

tråkigt skoldag idag, går ju länge idag :/ men vi är lediga nu i 2 dagar för vissa i klassen ska till stockholm och de som inte ville följa med behövde inte och jag som nyss varit där vill inte desutom ska vi bara vara där 2 dagar och måste gå upp 4 eller 5 på morgon nejtack.

skola till kvart i 4 (vår längsta dag)
se gossip girl, one tree hill
plugga lite

Just nu sitter jag och lyssnar på en asbra låt med sid vicious, love him <3 jag älskar låten, helt sjukt bra.

sid vicouis - something else <-- länk

RSS 2.0