idag är julkonserten

Vi samlades klockan 12 på teatern, sedan var det rengep och sådant sedan gick jag hannah och emelie och fikade haha vi såg en pedofil och hannah sa "jävla peddo" så vi fick springa sedan ifall han hörde haha. usch! känner mig som 10 år igen:) men jag har alltid varit lite omogen, men jag pallar inte vara sån vuxen som inte kan släppa loss, fan vad tråkigt :P  och sedan hämtade pappa upp mig och nu så ska jag göra mig iorning och äta lite pasta med grönsaker och skaldjur, nyttig har jag börjar bli:) Farmor och hennes 2 vänner ska komma och kolla haha, har mycket press på mig nu. Kan inte ens texten helt, hur ska det gå? får väl hitta på ord ifall jag glömmer.  Nu ska jag locka håret lite och sätta upp det och sminka mig.

puss och kram
wish me luck:D


nico

Nico, Egentligen Christa Päffgen fast mer känd under namnet Nico, född 16 Oktober 1938 i Köln, Tyskland och död 19 juli 1988 på Ibiza, Spanien var en tysk Singer-songwritter, skådespelerska och modell. Var med i Rock/Punk bandet Velvet Underground.

Nico blev först känd som modell för olika publikationer världen över. Som ung flicka flyttade hon till Paris där hon träffade den kände fotografen Tobias som gav henne smeknamnet Nico efter sin ex-pojkvän, filmskaparen Nico Papatakis. Nico arbetade för tidningarna Vogue, Tempo, Vie Nuove, Mascotte Spettacolo, Camera, ELLE och diverse andra modemagasin som fanns under sent 50-tal. Hon födde en son som heter Ari 1962 och pappan var Franske Alien Delon. Ari blev uppfostrad av sin pappas föräldrar. Alien Delon nekade alltid sitt faderskap.

Död:

Den 18 juli 1988, skadades Nico då hon cyklade för att köpa lite marijuna (förklarar hennes son Ari I boken please don't kill me sanningen om punken)  Det var den varmaste dagen på hela året. Hon slog i huvudet och blev tagen till sjukhuset där de såg att hon hade ådragit sig kraftiga blödningar i hjärnan. Hon dog samma dag.


Velvet Underground


lycka av bara en enda låt

...Spelar ingen roll vilket hurmör jag är på för när jag hör denna låten blir jag alltid så glad, väldigt glad!


Twilight

Det gick bra på repningen med instrument idag, iallafall för att vara förkyld :) Alla som spelar är så bra och roliga!

Iallafall ska berätta lite om filmen Twilight som jag såg i fredags, den var helt sjukt bra. Jag trodde verkligen inte att den skulle vara så bra. En av de bästa filmerna jag sätt. Jag älskar såna " fantasy filmer". Jag är helt förälskad i hela filmen. Kan inte sluta tänka på den. Sen han som spelade Edward är ju helt sjukt snygg tyyp den snyggaste jag någonsin sätt i hela mitt liv, både jag och elin sa det. haha :) direkt när vi kom ut från bion. fyyfan vad snygg han var haha :) eller mer vacker faktiskt!' Filmen var så vacker och hela berättelsen, ska köpa den när den kommer ut <3


idag ska jag repa

Det har varit en jobbig helg. Det jättekul i fredags men sen när jag vaknade i lördags så var jag så himla sjuk, ont i halsen, förkyld, huvudvärk mm.. Jag vaknade vid kl 5 på morgonen idag. och nu ska jag snart iväg och repa, hur ska det gå? jag kan knappt prata, haha får väl se. Anette har bihålsinflammation och de flesta är sjuka sa hon. Igår beståd min lördagskväll av Desperate housewives, grönt the (som dessutom smakar skit, men man vänjer väl sig), honung, citron och såna vitaminer.

Berättar mer om filmen Twilight som jag såg i fredags när jag kommer hem.


fredag och FÖRKYLD :(

idag var det ingen lång dag i skolan som vanligt :) skönt skönt...
men jag har börjat bli FÖRKYLD och jag som ska repa på söndag aså nej pallar ej. Jag kommer ju inte kunna sjunga över huvudtaget :( komma låta skit hemskt. HJÄLP! Ska ringa Anette (min sånglärare) och prata med henne iallafall. Idag ska jag på Bio men imorgon ska jag BARA ligga hemma och äta vitaminer, dricka the med honung och vira in mig in min långa stora halsduk och en filt och kolla på film, så jag kan bli frisk någon gång. Måste till stan på dagen, ska nog köpa en fransklänning, vinter känger och en kofta, hittade snygga grejor i stan igår med E & E :)

Innan idag var jag ute med charlie, haha som han leker i snön, typ första gången han ser snö förra året var han ju bara valp och då var det knappt inget snö. Jag la mig i snön med honom på kullen och kastade snö på honom, och han åt snön haha. Det är så roligt för han är ju vit men när man kommer ut med honom i snön så blir han beige istället för snön är ju så vit haha. Men han är för söt och helt störd, bet mig hela tiden när han lekte haha jävligt hårt men det är kul.

puss


debbie harry

another day

idag var jag först i skolan, svenskan var rätt kul kom på en massa roliga ord :) Efter det gick jag och sjöng hos anette, tränar inför konserten nästa lördag. och sedan träffade jag elin och ellan i stan och vi kollade i lite affärer och sånt tills på kvällen sen hämtade pappa mig och elin och vi hyrde några filmer. Bla. Narnia och så en annan musikal film eller något..

ska nog till stan imorgon igen, hittade en snygg kofta och jag har behov av koftor!! och en frans klänning, och jag som älskar fransar, fransar,

JAG ÄLSKAR DE!!

Imorgon blir det nog Twighlight på bio med elin i helsingborg, ska bli kul alla säger den är så bra så:)


Var tvungen att lägga upp denna fina bilden på Kate moss och Pete doherty när
de var ett par och så någon annan gubbe där, vet dock inte vem han är. MEN
PETE DÅÅÅ, SÅ FUCKING SNYGG SOM ALLTID!!!!!!!! =D

I just can't help it




varför måste du vara så JÄVLA SNYGG????? PETE!!!!!???

kan du inte komma till hultsfred eller peace and love i sommar??
Nästa spelning du har i London, JAG KOMMER ATT KOMMA..
det är bra också att han inte har så himla stora spelningar, spelar
mest på pubar som på 70-talet åhh älskar det!! då får man lättare
chans att se och kanske till och med prata med honom..
han är ett geni, och sjunger som en gud!!

let's move away together..

nu vill jag bara sluta skolan och dra iväg utomlands, typ till London, New york eller Los Angeles. Speciellt när jag ser Denna bloggen, verkar ha så kul. jag vill också ha så kul. Här i denna stan är det så tråkigt oftast iallafall.

´Men det blir florida till jul iallafall och sen blir det kanske Sydafika eller Thailand med klassen ;) haha. Vi ska jobba som volentärer eller något ifall vi vill, men det vill jag såklart:) Bara man kommer till värmen.

Idag gick jag hem till mormor och åt lunch och så gick jag och handlade Cosmopolitan, älskar den tidningen. Fick inspiration till att göra om mitt rum, tänkte göra det när jag kommer hem från florida på jullovet. Ska måla, tapetsera och köpa nya grejer och inreda och allt, jag älskar att göra det men det kan man nog inte tro om man ser mitt rum ,men jag har faktiskt inte haft tid.

Imorgon ska jag iallafall sjunga så det ska bli kul....

peace and love
/ S


debbie harry

Couplings



guud, vad jag älskar denna serien och Sandra här får du dig ett litet smakprov :D


där är ju han crack karlsson

hahahaha... det är typ det ända jag tycker är roligt i denna, "där är ju han crack karlsson" haha fyfan vad jag garvar


vad har karlsson på taket för likhet med exercisten?

förresten en sak jag måste tillägga idag på svenskan kom Sandra och Jag på att Karlsson på taket och Exercisten är jättelika. haha Jag tyckte alltid att karlsson var lite läskig när jag var mindre så nu vet jag äntligen anledningen till det. Dom är så sjukt lika.varför har jag inte kommit att tänka på det innan för? Sen är ju Karlsson dum också haha.. gillade inte honom.


skitlika


 
haha så jävla ful han är hahhaha :D

måste uppdatera

fyfan, precis när jag tog upp min blogg för att kolla om det förra inlägget kom med, jag har ju svart bakrund så jag såg liksom TV:N och soffan i bakrunden på datorskärmen och så ser jag en vit skugga gå förbi TV:N jättesnabbt och det var liksom inte personen i TV:N jag såg för denna vita skuggen var mycket större och den gick bara förbi TV:N och skuggen var liksom utanför TV:N, det gick så snabbt men fyyy fan altså vad rätt jag blev.

var tvungen att säga det haha :( rädd jag blev

måndag vad mer kan jag säga

just nu sitter jag och kollar på fotbollsgalan med min pappa och bror, jag vet chockerande men har inget bättre för mig faktiskt. Imorgon blir det sovmorgon iallafall, det ska bli skönt som fan för jag har inte haft det på flera år känns det som och då har det bara gått en skoldag nu förstår ni hur illa det är, speciellt med en massa mardrömmer som jag har också, det skrämmer mig verkligen!

Nu ska jag ta lite frukt och fortsätta kolla,  det är ganska underhållande iallafall.. annars kan jag ju alltid sova lite medans det håller på  eller läsa lite senare blir det iallafall bosten tea party det är sjukt underhållande, får alltid en massa skrattanfall, filip och fredrik är bäst alltså som programledare och Carolina Gynning och Carina Berg får jag inte glöma:)

puss

mardrömmar

varje natt drömmer jag mardrömmar, jag fattar ingenting. De är hemska och jobbiga, jag vill bara skrika.

nu ska jag iallafall ner och handla ingredienserna till lussebullar som vi ska baka. Sem blir det lussebullar och julmust och så en julfilm det ska bli så gott har längtat ett helt år efter lussebullar:) JAG ÄLSKAR DET.


nancy spungen

ta mig tillbaka till havet, solen och människorna


Californien 2008.
dom dära glassarna är så jävla god, det var kit kat kex choklad krossat inuti chocklad glassen. ja jag förstår nog varför amerikanare är så feta. En liten cola var en stor i USA, plus man fick dubbelt så mycket för pengarna. åhh yogurtland, frysen yogurt med olika sorters bär som, jordgubbar, kiwi, hallon, banan, blåbär och desutom vit choklad, vanlig choklad, brownies, mm.. man fick plocka själv sen vägde man det. hoppas det kommer till sverige. Vi vart där typ varje dag, beroende eller vad, sjukt billigt var det med, 4 dollar för den största storleken och den var STOOOOOOOOR.


åhh, ta mig tillbaka till värmen:) 
jag kan inte vänta längre tills jag åker till Florida, så
jag kan sola, bada, gå i klänningar och bära mina
 älskade röda solbrillor jag köpte i Venice beach i
Califonien i sommras och mina älskade gladiatorskor.

nu ska jag gå och lägga mig och läsa "Den ocensuerade historien om Punken, Please kill me" heter den och den är så himla bra och mest rolig, så galna alla var. haha. så kul, önskar jag levde då.

godnatt

back in the day

Idag slutade vi tidigt som vanligt för ditta kom inte som vanligt, en annan lärare kom in och sa att hon var på väg men sen gick det en timme, sen 1 ½ timme och sedan två timmar osv. Åkte hem och hämta charlie och sedan gick vi till mormor och så åt jag där, mysigt. Sedan så fikade vi, kollade i hennes gamla album från förr och på hennes gamla skor från 50-talet bla. jag hittade ett par jättefina från 70-talet och jag fick dem:) De var bruna med klack. Tyvärr hade hon typ knappt sparat några av hennes 50,60,70 tals klänningar vilket suger. Såg några i hennes album som var så fina men tyvärr :( Hon har till och med slängt sin bröllops klänning, haha typiskt henne hon bara tänker "äsch, inget att spara" . Sen kollade jag även när mormor var liten, haha när hon var bebis, och uppåt helt sjukt att se. så längesedan. kan inte ens tänka mig att hon varit 5 år. Sedan kollade vi också i Morfars album.. åhh, önskar att han levde!! Jag hann bara bli två år sedan dog han:( JAG ÄLSKAR ATT KOLLA I GAMLA ALBUM, det är typ något av det bästa som finns, haha. Speciellt från mormors tid, det var så annorlunda då.

nu ska jag dricka smoothie, sandra jag hoppas du kommer imorgon! :)

Quantum of solance

idag var vi och såg den nya bondfilmen Quantum of solance. Den var väldigt bra, som de flesta James Bond filmerna fast bättre:)

nu ska jag fortsätta slappa för imorgon är det skola :/

puss


and the boy looks at johnny, Johnny gets the feeling

har faktiskt inget intressant att skriva, så vet inte varför jag gör det. men tänkte att det kunde vara lite kul. just nu sitter jag och lyssnar på Babyshambles, Pete dohety's band så bra och så lyssnar jag på Patti Smith:) innan idag vart jag i stan, solade lite och handlade fars dags present inte jag då men mamma. ja vi har rätt kul just nu, lite musik gör en alltid glad, det är en sak jag inte kan leva utan.

When suddenly Johnny gets the feeling he's being surrounded by
horses, horses, horses, horses
coming in in all directions
white shining silver studs with their nose in flames,
He saw horses, horses, horses, horses, horses, horses, horses, horses.
Do you know how to pony like bony maroney


puss på henne


Leona Lewis tackar nej

Saknar du en idol har jag ett förslag: välj Leona Lewis I veckan rapporterade nämligen Brittisk media att Leona Lewis tackat nej till ett erbjudande på 1 miljon pund (drygt 12 miljoner svenska kronor) för att göra reklam för butikskedjan Harrods. Hennes anledning - att de säljer päls.
Leona Lewis har för övrigt varit vegetarian sedan hon var 12 år, funderar på att släppa ett veganskt klädmärke och utsågs 2008 till världens sexigaste vegetarian av organisationen PETA. Men detta visste du säkert redan

Källa: http://djurensratt.blogspot.com

 
jävla bra låt och fantastiskt röst, ryser <3


altså hon är så jävla bäst, man kan liksom inte låta bli att tycka om henne. Detta får mig ju att tycka om henne mer och hon är ändå liksom en rätt ny artist och har inte alls lika mycket pengar som andra artister och så tackar hon nej, så jävla bra. Hon är så fantaskit bra och en så gullig personlighet och har fötterna på jorden eller vad man säger.

puss på henne!


If I were a boy



rätt bra låt faktiskt, men den där klänningen hon har på sig är ju bara såå ugly...

mys framför indiana jones

idag har jag sjungit hos anette, vi tog tonarten jag ska ha på jul konserten och sånt=D
nu när mamma är borta blir det mys med phillippe min bror och pappa=)
nya Indiana Jones, choklad och julmust.



ciao.-

idag hade iallafall jag och sandra kul

idag var det nog bara sandra och jag som hade kul i skolan idag=)

Let's leave it like that...

men fyfan


debbie




vad har jag lärt mig idag då? att man blir hög på muskotnöt


Pete doherty och Patti Smith är alltid bra..



har inget att göra nu precis, jag sitter här i lilla rummet på OP och camilla med, fanns inga fler bärbara datorer så jag får ta den statunära (stavas?)  för jag var sen också, camilla fick en bärbar men det funkade inte föräns 20 minuter efter eller något. =S men det är skönt att sitta här själv, bara vi två då får man iallafall spela musik utan att störa andra. Just nu lyssnar jag på Pete Doherty. Han är så jävla snygg och den låten är så jävla bra, så härlig på något sätt. (det är den ovan) Lyssnar även på Patti Smith som var populär på 70-talet, så jävla bra.. lägger upp låten senare.

pete



MMMMMmmmmmm... Pete <3


HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA







 

HAHAHHAHAHAHHA speciellt dom två sista!!!

och här är heliga märta som vi brukar ringa till


tisdag med desperate housewives..

håller på att få hem nya avsnittet med gossip girl och nya DH avsnittet från säsong 5 och ska även se det som går ikväll på tv.

Idag var det segt i skolan, bara snack och snack hela tiden fast jag och camilla hade rätt skoj =S Hon är så knäpp:)

nu sitter jag och lyssnar på pete doherty, jag är lite kär i honom. haha han har så härlig röst och gör bra musik dessutom är han sjukt snygg..
plus att jag är vän med honom på facebook. :)


nu ska jag snart gå in och ta en dusch


finaste debbie harry
pusshejs

RSS 2.0