I wish you didn't have to goSharon Tate


som jag grät nu ikväll, jag har inte gråtit så mycket på länge men ibland är det skönt att gråta.

now I need you more than ever


sharon tate

A star for SharonSupport Sharon for a star on Walk on fame!

Klicka på bilden.

Susan Atkins Interjuv 1976Hon berättar om kvällen morden skedde. Stör mig på att hon ljuger och säger att de var Tex som gjorde alla morden typ. Det var hon som dödade Sharon och på ett grymt sätt hon hade brännsår runt halsen efter repet som de band runt hennes hals och Patrica knivhögg Abigail Folder ända ut på gräsmatan i trädgården. Sedan högg Susan Voyteck Frykowski och när hon inte var stark nog att längre bad hon tex om hjälp. Skyller i från sig, det gör typ alla utom Leslie Van Houten som faktiskt säger sanningen!

nu ska jag ut pusspuss

Beautiful


<Sharon Tate>

man kan inte känna hat för alltid, Vila i frid Susan Atkins

Läste detta på aftonbladet: klicka här!
Blev lite chockad och ändå lite ledsen konstigt nog!

ja, jag är besatt av Tate och La Bianca morden hela charles manson family. Jag tycker att det är intressant att läsa om och de är de morden som upprört mig mest. Så himla sjukt men ändå så hmm "coolt" är ABSOLUT fel ord men det är svårt att förklara, Inte morden som var "coola" utan hela livstilen att de bodde där på en ransch.. jag vet inte hur jag ska förklara det men intressant är det. Självklart står jag på Sharon Tate & de andra offrens sidan och jag är ingen Charles Manson beundrare, han är inte dum han är väldigt smart. Han vet hur han ska hjärntvätta folk men han är ett svin så är det. Han är Psykiskt störd men ändå så himla smart.

men iallafall, jag fick veta för längesedan att Susan Atkins (en av hans älskarinnor) var döende i hjärntumör. Vad ska man tycka? sånt är svårt. Självklart hade hon gärna fått fortsätta leva och spendera sitt liv i fängelset för mig. Hon har bett om nåd flera gånger men har inte fått det. Sharon Tates Familj hennes föräldrar Doris & Paul Tate och hennes lillasystrar Patti Tate och Debra Tate har kämpat hela tiden för att hålla Charles Manson family fängslade. Nu är det bara Debra Tate som fortfarande lever. Patti Tate dog en allt för tidig död av Bröstcancer 2001 tror jag det var?! är inte säker. Nu är det bara Debra Tate kvar som kämpar av familjen Tate men sen förstås familjemedlemarna av de andra offrena också. Men nu är iallafall Susan Atkins död, hon dog i tisdags och man får väl släppa hatat  "– Jag kommer att be för Atkins själ när hon drar sitt sista andetag men tills dess tycker jag att hon ska fortsätta att hållas bakom lås och bom, sa Sharon Tates syster Debra Tate den 2 september då Atkins ännu en gång bad om att släppas fri."

Hon blev säkert en bättre människa de senare åren i livet, men de kan aldrig få tillbaka sin Sharon och de andra familjerna kan heller inte få tillbaka sina älskade.
Man får försöka se det så att de som gjorde dessa morden blev indragen i en typ av sekt många av dem hade inte något annat eller någon annan att tro på även fast vissa kom från bra familjer. De blev hjärntvättade och trodde på allt Charlie (Charles, det kallade honom Charlie) Manson sa. Han var Jesus och allt han sa var rätt. De dödade dessa människor för att de älskade dem de var iallafall vad de sa på den tiden. Men det är ingen förklarning men ändå. Nu är hon iallafall död och man måste försöka förlåta de döda. Nu har hon träffat Sharon Tate, Abigail Folger, Jay Sebring, Voyteck Frykowski och Steven Parent och jag tror de har förlåtit henne också. De sägs om man känner ånger då förlåts man och när hon ser dem tror jag hon gör det..

Vila i Frid Susan Atkins!


Susan Atkins (uppe i hörnet är Leslie Van Houten, Patricia Krenwinkle och Susan Atkins, Den enda som saknas är Tex Watson och Charles Manson såklart)


Detta är väl typ i början typ 69 eller början på 70-talet. Här känner hon fortfarande ingen ånger för vad hon gjort utan skrattar och ler genom rättegången.
Susan Atkins, Leslie Van Houten och Patricia Krenwinkle


Susan Atkins, Patricia Krenwinkle och Leslie Van houten

Leslie Van houten, Patricia krenwinkle och Susan Atkins


Leslie van houten, Susan Atkins och Patricia Krewnwinkle

Susan, Patricia och Leslie


En bok jag skulle vilja läsa av Susan Atkins


Mr. DohertyFINALLY :D:D Vet ni hur länge jag väntat på detta ögonblicket? fatta hur glad jag blev när jag såg det.. letade biljetter för att se Joan Baez som är slutsålt och de som finns är svindyra men jag hittade Pete åhhhh <3 I malmö också, så glad jag är :) men får gå själv?? hmm :( :(


bara keith richards

seriöst världens snyggaste man- jag tappar andan lite varje gång jag ser han, hans leende liksom och hans skratt åhhh!


God bless you

Idag har det inte hänt så mycket. Jag har försökt att ringa min praktik plats men funkade det? nej för ingen svara och på det andra nummret gick inte att nås. Fel fel, som vanligt med våran skola!
Annars har jag läst lite i biblen, spännande! Men jag tycker det är intressant. Liksom vad står där egentligen? mest en massa saker man inte förstår. och tänk så gammal den är, texten (för man förstår ju inte mycket). Ja, det är intressant!


Marianne Faithfull

The answer, my friend, is blowin' in the wind..


sharon tate

like a rollingstone


An early version of Bob Dylan's "Like A Rolling Stone"

Circus

Igår var jag och elin först på circus med hennes pappa och lillasyster, åhh jag gillar faktiskt circus! Jag var de ofta när jag var liten.. Jag får sån gammal känsla då, typ 1920-talet typ förr i tiden då var det vanligt med circus ännu mer än nu. Jag ville alltid jobba på circus när jag var liten. Sen på kvällen var vi på bio och såg flickan som lekte med elden! Sjukt bra se den! :D

Idag har vi haft gäster, fick presenter och sånt! :) Pengar.. love!
New moonMovie Trailers - Movies Blog


whooooooo :D denna verkar tillochmed bättre än ettan!

Jennifers Bodyoch denna vill jag se..

Im calling you


Jane Birkin La Moutarde me monte au nez (1974)

back in the day

Evigheter sen.

I really do love you


Jag brukar tycka de flesta covers är dåliga och detta är en av världens bästa låtar (den har blivit framröstad till det också av rolling stone magazine) men jag bara älskar Patti Smith's cover på denna låten men det är inte så konstigt för allt hon gör blir fantastiskt ;) men iallafall hon gör den verkligen till hennes egen och det är det man ska göra! Den är så snygga när hon sjunger den! och alla fina bilder som spelas i videon, så fina! She's HOTNESS!

SPELA HÖGT!

back to tennessee


Miley Cyrus
jag älskar svart och vita bilder

I want to go home


Sharon Tate och hennes man Roman Polanski

ja, jag erkännerHaha, men den är faktiskt kul! Jag gillar Hannah Montana! Kul med en film man blir glad av.

sunday evening

Idag har jag bara slappat och myst, vi hyrde filmer och jag hyrde Hannah Montana - The Movie! haha nörd varning. Men jag älskar barnfilmer. åh gamla disney filmer är fantastiska! Men iallafall, såg hannah montana på bio med min kusin och den var bra så hyrde den. Sen ska vi se Morden i midsummer nu och äta.

Händer inte så mycket mer, byttade förresten bild där uppe för dom som vill veta är det Sharon Tate, Marianne Faithfull, Debbie Harry, Bebe Buell, Nico, Rolling Stones och Patti Smith på bilderna. Människor jag gillar! Imorgon är det skola igen puuh!


Marianne Faithfull

Harry Potter x2Okej så nu drar jag till malmö och ser harry potter och halvblodsprinsen once again fast nu med Sandra!

pusspuss

she's a rainbow


Marianne Faithfull

Marianne Faithfull & Mick Jagger

Marianne & Anita

Marianne


you gotta love the clash


lite bra musik innan jag drar till malmö, älskar denna låten så bra!!!!

i love punk rock!

scarborough fair


Marianne Faithfull.

I want this boots.


fredag

men bra att detta inlägget funkar nu då. vet inte hur länge det inte gjorde det.

onsdags och torsdags var jag med elin, har inte träffat henne på länge. I onsdags var vi i stan och sedan på stallet när hennes lillasyster red sen kollade vi på idol. Sedan i onsdags åkte vi till mcdonalds och sen köpte vi godis och och så cyklade vi till konsum och handlade cola med som vi glömde och kollade på idol.

Idag var jag hos Anette fast, visade en fin låt jag vill spela in as tears go by skriven av mick jagger och keith richards från the rolling stones, det var deras första hit fast det var marianne faithfull de skrev den till.
Anette tyckte jag liknade henne jättemycket haha.. och sa "inte konstigt att du är dragen till henne" haha. men hon är så fin så jag bli bara glad. Fast har ju brunt hår nu, kanske skulle liknat mer om jag haft det blonda som innan.


åhhhhh så sjukt fin.. Marianne var bara 19 år där, som jag!


ikväll blir det idol och sen slumdog millionare

let's spend the night together


åhhh love.. kan mick jagger sluta vara så sexig eller? eller nej förresten!

beautiful


Vackra Sharon Tate

Idol ikväll.... haha bara auditions som är roliga!

Keith Richards in Pirates of Caribbean

åh keith richards är med i Pirates of caribbean 3 på kanal 9 kl 21.00 det tänker jag inte missa även om jag sett den förut men aldrig tänkt på att keith richards är med :) Han spelar Jack Sparrows pappa, altså Johnny depps pappa för de som inte vet :) Bättre kan det inte bli.Sharon tateShe's just that beautiful

I just wish


Anita Pallenberg (italiensk och var gift med keith Richards) och så är det Mick Jagger.

listalista

Matvanor: inte så jättebra men försöker bli bättre
Bästa maträtt: så olika men har en speciell god soppa som jag bara ÄLSKAR sedan plankstek och sånt mums, sedan gillar jag Burger king sjukt mycket :P haha
Bästa dryck: Cola
Hat dryck och maträtt: blodpudding 
Bästa alkoholdryck: xcider
Använder du smör på smörgåsen: Ja
Smågodis eller färdiga påsar: Smågodis
Favoritglass: B&J
 
Shoppingvanor: Jag shoppar mest skivor, böcker, filmer och sånt och det blir mycket
Hur mycket shoppar du för varje månad: det är olika
Har du mer skor än kläder: Nej
Favoritplagg: Klänning och mysiga tröjor och så älskar jag svarta tunna strumpbyxor för jag tycker inte om att bära jeans
Hatplagg: hmm vet inte

Arbete, utbildning: omvårdnad, inte för jag ska bli något inom det!
Jobbar eller pluggar du: pluggar
Vad vill du bli: framgångsrik&lycklig :)
Trivs du med ditt jobb/din utbildning? nej, fast kan vara kul ibland med vännerna i skolan men det är de enda.
Är lönen viktigast: absolut inte viktigast men måste kunna leva på det såklart! 

Boende: Radhus
Lägenhet eller hus: Slott ;) haha nä men en storlägenhet i New York fast ville är rätt bra det med:)
Framtidsplaner med boende: En stor lägenhet i New york :)
Litet eller jättestort: Stort
Drömboende?: LÄGENHET I NEW YORK sen ännu längre fram kan kanske en gård i England eller längre söderut i USA med massor av djur haha :)
Landet eller mitt i stan: Stan just nu!

Mysigt eller sterilt:
Beror på
Har du barn: Nej
Är otrohet okej: beror väl på hur man ser det 
Älskar du någon: självklart!
Betyder familjen mycket för dig: ja 
Är du lojal: ja
Tycker du om att dricka dig full: nej
Hemmafest eller krogen: hmm


Bebe on radio

sitter och lyssnar på en interjuv med Bebe Buell man kan lyssna online :) Fast det är mer som ett telefonsamtal än en interjuv men sånt är kul :) mycket roligare! De pratar och skrattar och det är inga bestämda frågor utan de bara pratar och det är mycket roligare. Hon berättar om sitt rock n roll liv på 70-talet och hennes bok, som släpptes för längesedan typ 2001 men interjuvaren (som hon verkar vara bra vän med) frågar mycket ifrån boken för där stod mycket och alla rockstjärnor hon dejtat och varit vän med :) Hon är så cool, rolig och verkar vara så snäll och omtänksam!

efter detta ska jag gå och lägga migBebe Buell och hennes dotter Liv Tyler

Frankfurt för Patti Smith <3

hittade lite bilder från Tyskland  när vi var på Patti Smith konserten på denna datorn som pappa tagit..
efter Patti Smith konserter tror jag? när vi satt i resturangen på hotellet! Vi var hemma typ halv 11 eller halv 12!


hotell resturangen samma kväll! ine för att man ser speciellt bra wellwell,..


Så såg det ut utanför konserten, vi var där vid ett och konserten började vid åtta :) Men vad gör man inte för Patti Smith? :) Fast det var mysigt, vi hittade en liten snabbmats resturang 7 min ifrån bara så vi var där två gånger. Sedan så låg vi i gräset och sov :D


tjaaa jag är världens största Patti Smith fan och jag avgudar henne syns det?


När vi sitter och väntar på att gå in vid scenen, där var mat och sånt först :D
Torsdag den tredje september

jaha, skola idag då! men ska bara gå måndag, tisdag och fredagar så det är ju fett skönt! Sen började det ösregna, myyyyysigt! Precis när vi skulle gå haha. sen drog jag in till kvantum köpte godis och vi kollade på den bästa sommaren så rolig! får skrattanfall. Sen köpte jag ett grisöra till Charlie med haha, så glad han blev!

Nu ska vi ha gäster tydligen, Johan eller Jojo som han kallas min mosters man är nere här för att spela golf med min pappa och några andra vänner. Han bor hos mormor nu när han är här, det gör de alltid :) så Jojo och mormor kommer över och äter.. så ikväll kommer jag nog inte lägga mig tidigt som jag borde. Men kort lektion imorgon och lite SOVMORGON! Får ta bussen 08.53 iallafall. Sen blir det att sjunga hos Anette kl. 12 så får gå lite tidigare från lektionen imorgon och sen blir det ansiktsbehandling sååå skönt! fast kommer vara helt röd efteråt i hela ansiktet!

och när blir det Harry potter och halvblodsprisen igen då? känner fett för att se den! och min familj sviker.  Iallafall Sandra vill se den igen, den enda trogne Harry potter fanet man kan lita på haha!

Fick springa ner 5 i 7 till Ankaret för att handla cola! måste ha det till den goda maten! :) och dom stänger kl 7 tror ni inte att jag tappar 80 kronor på vägen hem så fick springa ut igen och leta efter dem blääää! men hittade dem iallafall:) ska snart gå ut med Charlie och möta mormor och jojo.


PUSSSSSSSSSS!!!


Sharon Tate! Funderar över att skriva om Manson morden på projektarbetet!

skola

jag är i skolan nu. INGEN är här seriöst! Camilla är sjuk och Sandra vet jag inte vart hon är? hemma iallafall antagligen och Helena sitter och läser hela tiden haha. Värsta bråket med vår nya lärare som somliga kallar för "Voldemort" i skolan idag. I morse hade vi mentors tid och alla blev så sura på henne. För att vi ändrar schemat hela tiden och nu ska vi ha elevråd och allt sånt och ingen vill ju vara det för de händer ju ändå ingenting. haha sen en massa mer "Voldemort" sa "NI BARA KLAGAR HELA TIDEN" haha. sen frågade den andra Sandra om hon kunde få ett litet schema så hon kunde ha det i sin kalender och då sa Voldemort helt surt "Det kan ni väl skriva av själva i kalendern, ni som har så mycket tid" hahaha det blir inte samma sak när man skriver det men ni skulle hört hennes tonläge och sedan stod hon och gjorde miner och härmade oss hur vi sa hahaha. och nu på onsdagar ska man tydligen vara på bestämda platser hos olika lärare typ sitta med dem, innan har man alltid fått vara var man vill men det blir säkert inte så ändå får vi hoppas well well..

Jag sitter bara på CDON.COM nu och ska beställa en massa saker.
Nya Guitar Hero 5 med en massa nya bra rocklåtar (min bror som vill ha det, men jag spelar också men han betalar det :P)
Sen har jag beställt Patti Smith Classic Interviews
"This disc brings together a wonderful collection of landmark interviews with one of the most significant female rock n’ rollers of all time. As a singer Patti was a huge influence on the fledgling NYC punk scene and as a protofeminist poet she is regarded as an American counterculture icon. On this release Patti discloses more about herself and her influences than has ever previously been published. This set of interviews with Patti comes with a 16-page booklet filled with rare photos and liner notes written by revered journalist Kris Needs."
mmmm spännande :)

sen är det några andra filmer jag vill ha några svenska bl.a.
En Kärlekshistoria från 1970 inspelad 1969 fast den är i färg åh har sätt lite av den, så fin är den! och sedan "Den bästa sommaren" Den är så sjukt rolig hahaha, såg alltid på den med mina vänner när jag var typ 12-13 år.
och så en DVD med Marianne Faithfull :) massa klipp, både dokumentär och uppträdden från när hon slog igenom som 17 åring med "Tears go by" skriven av Mick Jagger och Keith Richards från Rolling stones.
sen finns där en massa DVD om rolling stones på cdon.com, säkert minst 20 stycken. Kan inte välja!
men har inte så mycket pengar så vi får se, annars får jag vänta tills studiebidraget kommer haha!

är det inte typiskt att en lärare ska komma och sätta sig här nu?
aja, får plugga vidare!

RSS 2.0