nu drar jag

nu drar jag till stockholm, kommer hem på onsdag..
puss

man kan ju alltid få drömma..


                                                    sophia hjärtar sid vicious <3 ;)

satt och kollade igenom lite bilder och hittade dessa haha, vill bara till solen och värmen nu..
haha den sista bilden är ju lite ful men whatever..:)

that's me

[ ]Du har fler än tio nagellack
[x]Du har en parfym som kostar mer än 500
[ ]Du har haft eller har lösnaglar
[ ]Har/haft bild på dig själv som bakgrundbild
[x]Du har minst 5 klädesplagg som du inte använder
[ ]När du var liten ville du vara prinsessa
[x]Du brukar gå på stan med din mamma
[ ]Du har haft rosa i ditt rum
summa: 4

[x]Du har färgat håret
[x]Du har slingat håret
[x]Du har alltid din mobil med dig
[ ]Du dansar vilt när du är ensam hemma
[ ]Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad
[ ]Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan
[x]Du älskar att gå till frisören
[ ]Du solar hellre än att bada
summa: 3

Du älskar:
[x]skor
[ ]färgen rosa
[x]shopping
[ ]dekorationer
[ ]speglar
[ ]skolan
[x]delfiner
[x]disneyfilmer
[x]ljus
[x]blommor
[ ]mjukisdjur
summa: 6

Du shoppar /shoppat på:
[x]MQ
[ ]Kompaniet
[x]Victorias secret
[x]HM
[ ]Aima
[ ]New York
[X]Gina Tricot
[x]NK
[ ]Top Gun
[ ]Taily Weijl
[ ]Bijou Birgette
[ ]City Girl
[ ]Colosseum
[x]sisters
summa: 6

Du säger ofta:
[x]Whatever
[ ] Oh My god!
[x]Vet inte
[ ] Cuite
[x]Hot
[x]Visst
[ ]Säkert
[ ]Ursäkta
[ ]Fabolous
summa: 3

Du läser:
[ ]Frida
[x]Cosmopolitan
[ ]Glamour
[x]Elle
[/]Teen Vouge (ibland)
[ ]Bravo
[x]Solo
[ ]Wendy
[ ]Bravo Girl
[ ]Star Flash
[ ]Okej
summa: 3,5

Du gillar dessa filmer:
[ ]Elisabethtown
[x] Eva oh Adam
[x]Freaky Friday
[ ]Ciao Bella
[x] A walk to remember
[ ]Sweet Home Alabama
[ ]Where the heart is
[ ]Just my Luck
[ ]John Tucker must die
[x]The holiday
[ ] Girls United
[x]How to lose a guy in 10 days
[x]The hot chick
[ ]My girl
summa: 6

Du brukar kolla på:
[ ]Lost
[ ]Top Model
[ ]Projekt Runaway
[x]Desperate Housewives
[x]The Simple Life
[ ]Men in trees
[ ]8th & Osean
[ ]Greys Anatomy
[x]The OC
[x]Laguna Beach/The Hills
[ ]Nip/Tuck
[ ]Gilmore Girls
[x]One Three Hill
[ ]Heroes
summa: 5

Du tycker är bra:
[ ]Paris Hilton (hon är dock inte bra på att sjunga och inte heller som skådis)
[ ]Jessica Simpson
[x]Mariah Carey (på att sjunga och vissa låtar är rätt bra)
[ ]J-Lo
[x]Britney Spears (vissa låtar)
[x]Beyonce Knowles (vissa låtar)
[x]Christina Aguilera (BÄÄÄST på typ allt, bästa rösten i världen med:)
[x]Hillary Duff (gillar faktsikt såna filmer både hon och lindsay gör haha)
[x]Lindsay Lohan
[/]Gwen Stefani
summa: 6,5

Totalt: 31,5

0-20 mer pojke än flicka
20-30 pojkaktig tjej
30-40 rätt så tjejig
40-50 du är en tjej!
50-60 riktigt flickig!


the girls next door

jag har varit trött denna helgen och typ kollat på film och så pluggat lite sen har jag handlat lite grejor som behövdes. Jag har kollat mycket på The Girls next door a.k.a girls at the playboy mansion. jag älskar det, så jäkla kul:) Det får mig att skratta haha. Livar upp min dag till och med haha.

nu ska jag fortsätta att plugga vilket suger
pusshejs


30 år sedan nancy dog..

Idag den 12 October är det 30 år sedan nancy spungen dog..  Hon dog den 12 October 1978 på chelsa hotell i New york hon vart bara 20 år gammal.. hennes pojkvän var den 21åriga Sid Vicious from punk bandet "The sex pistols" Hon hittades inne på toaletten under handfattet i svarta underkläder knivhuggen med ett hugg i magen.
en bra kortfattad video om Sid Vicious och Nancy spungens förhållande..


dom ser så sorgna ut på något sätt, men där hade dom nyss varit i rättegång för narkotikainnehav.

När namnet på henne offentliggjordes slog nyheten ner som en bomb och ledde till förstasidesstoff världen över.
Skvallerpressen hade fått ännu en skandal att gotta sig i - precis som den sensationslystna allmänheten. Nancy var 20 år vid sitt sorgliga frånfälle. Bara några månader senare -- den 3 februari 1979 - skulle Sid, 21 år, följa henne i döden efter en överdos. Dessförinnan hade han redan försökt ta livet av sig. Polisutredningen kring Nancys död lades ner efter Sids bortgång. Många kallade kärleksparet för punkrockens svar på Romeo och Julia. 1983 släppte Nancy Spungens mamma om nancy där hon beskrev sin dotterns plågsamma liv, nancy var okontroll bar och ingen kunde hjälpa henne och hon började redan knarka som 14 åring, hon hade pysykiska problem. Men Nacy's mamma Debrorah ville att folk verkligen skulle få veta en sanningen och inte det som hela tiden stod i tidningarna, jag har själv läst boken och måste säga att det är en bästa bok jag någonsin läst, jag sitter fortfarande och bläddrar i den då&då och om någondag ska jag läsa om hela och jag ska även köpa den engelska versionen och läsa den. Även johnny rotten har läst boken om nancys liv. 1986 släpptes en film om Sid och nancy som heter  Sid och Nancy love kills. Filmen är bra, fast om man läst boken vet man att mycket av det som är i filmen inte stämmer. även johnny rotten som var sångare i Sex pistols säger att mycket i filmen inte stämmer och att Alex som gjorde filmen borde tagit reda på mer fakta om allt innan han gjorde den. Men johnny säger även att Gary Oldman som spelade Sid Vicious, gör det fantastikt jobb och jag får hålla med om att han verkligen är lik och duktig:)  I februari nästa år (2009) släpps ännu en film: Who killed Nancy? Denna ifrågasätter om Sid verkligen var den knivhögg henne till döds.
Chelsea Hotel i New York var vid den tiden ett beryktat tillhåll för både knarklangare och narkomaner. Det förekom en ganska frekvent ström besökare till Sid och Nancy, så kanske en knarklangare kan ha orsakat hennes död. Många av Sids vänner och andra folk säger att Sid verkligen inte kan ha gjort det för han älskade nancy så mycket. men som Nancy's mamma skriver i boken så tror hon att Nancy tvingade Sid att göra det och dessutom hade sid tagit droger då och även nancy. Men Nancy sa alltid att hon aldrig skulle uppleva sin 21 födelsedag och hon fick rätt... nancy fick skulden för Sex pistols splittring för Sid blev knäpp när han inte fick vara med Nancy och nancy var allt han kunde tänka på.
McLaren (Sex Pistols manager) som de övriga medlemmarna i Sex Pistols hatade Nancy Spungen. Hennes närvaro vilade hela tiden som ett svart moln över Sid, har en av dem berättat många år senare.
Johnny Rotten har sagt vid ett tillfälle:
Det finns ingenting av hämndbegär med att jag kallar henne för ett monster. Hennes självdestruktivitet var sådan att hon ville dra så många människor med sig i sitt fall som möjligt.
Alla gjorde allt för att hålla henne borta ifrån Sid. Vid ett tillfälle fick Johnny Rotten hålla henne i fötterna ut genom ett hotellfönster och hotade att släppa taget.
Ingenting hjälpte.
det var även nancy som fick Sid att började med doger, hon fick sid att börja med den farligaste drogen av alla Heroin. På Nancy Spungens gravsten i Bansalem, Pennsylvania, står idag förutom hennes namn födelse- och dödsdatum en mening som på ett utomordentligt sätt sammanfattar hennes liv: "Your Odyssey is over - sleep in peace." Din irrfärd är över - sov i ro.
Sid Vicious kremerades och uppgifterna går isär om askan efter honom spreds på Heathrow-flygplatsen i London eller om den ströddes över Nancys grav. Den enda som visste sanningen om detta - Sids mor - dog för några år sen av en överdos och tog sin hemlighet med sig i graven. Han sa att han ville ligga brevid nancy men det ville inte Nancy's mamma eftersom det var en familjegrav som hon säger i boken.

30 år, gud så längesedan. Min mamma sa "gud vad tiden går snabbt" det är sant, jag blir ledsen av att tänka på Nancys plågsamma liv. Inte som andra döttrar heter boken som hennes mamma skrev om nancys liv från när hon föddes till hennes död så att ni vet, superbra bok som alla borde läsa..sex pistols

men tja..

är inne på denna sidan just nu och kollar så jävla kul. Det är bilder från när sex pistols hade konserter här i sverige, så jäkla kul att titta på och hur det såg ut då. DOM VAR I HELSINGBORG på Mogambo där min pappa brukade hänga :D:D Mycket häftigare när de spelade på små klubbar än nu när de bara är på stora scener som globen förr stod man ju närmare bandet och man kunde hänga och prata med dem efteråt VARFÖR KAN DET INTE VARA SÅ NU? :( jag menar var är min chans att gå och prata med christina aguilera efter hon uppträtt i globen? mm just det typ 0 % chans så var det inte förr.. jag vill leva på 70-talet jag skulle i pricip gjort allt för att få gå på en konsert med sex pistols som de var då, att sid, johnny och de andra i bandet var där och spelade. börjar nästan gråta för att jag inte kan det :( haha. dessutom var musik bättre på 70 talet, ´nästan alla de bästa låtarna kom då 70-80 någongång. nu är det bara en massa rap och sånt vilket jag hatar, allt de rappar om är våld, knark och sex och hur mycket det hatar sina mammor, pappor osv det är samma saker hela tiden och kränkande är det också I VARJE video har det någon snygg tjej som dansar kring dem när de själv är fula som stryk det är helt orealistiskt, fan vad hatar rap aså. RNB är inte det bästa heller men det är bättre iallafall och det finns en del låtar jag gillar mycket. men nej punk, rock, soul, pop mm ska det vara. coolare var det på 70-talet också där betydde musiken mer på ngt sätt nu förtiden tar det 2 månader för vissa artister att bli klar med sina album och så när man lyssnar är det bara crap massa låtar som inte betyder ett skit som denna plågan "jennie let me love you" och sånt crap allvarligt, vad fan är det för något? det sämsta skit jag hört. spendera hellre något år innan plattan kommer ut så att låtarna får mer betydelse och bättre text sen ibland behöver man inte så bra text men det blir bra ändå för att soundet är bra eller ngt. Jag älskar den där rock/punk stilen och nu menar jag inte tuppkammar, piercingar, långa svarta kappor och smink på killar nej utan så som sid vicious och resten i sex pistols och dem klädde sig. Nu har det spårat ut, alla verkar tro att alla punkare klär sig svart och sånt. finare förr.. nej men fan jag vill se en konsert med sex pistols får värsta paniken när jag sitter och kollar på bilder från spelningen i sverige från 1977 FAN ASÅ :( JAG VILL DITT!!!!!!!!!!!!!!

bjuder på några bilder från Sex Pistols konserter i sverige:

sid vicious läser svensk tidining i sverige haha <3 

sex pistols spelar på Mogambo i helsingborg

sid vicious lika yr som vanligt haha love <3


snygga sid <3<3<3<3<3<3


ciaoooooo


tisdag, längsta dagen


Igår var det en rolig dag, haha vi hade makeup, samhäll och svenska. På bussen från Makeupen skrattade jag och camilla åt en kille som satt framför oss för han kollade så konstigt och camilla visste vem han var, det var så kul, skrattade egentligen åt ingenting. slutade jag vid 2 och åkte med camilla till busstationen för där tar hon sin buss till häljarp jag blev av med mitt jävla busskort som jag nästan precis fyllt på. Men fick åka och ta ut pengar och så solade jag sedan på bussen hem ringde Elin så jag åkte tillbaka till stan med Elin och Lovisa och vi kollade i Affärer och fikade sedan åkte Lovisa till körkurs eller ngt.. jag och elin gick till polisen där hennes pappa jobbar och hämtade pengar sedan hemmakväll och kollade på film och sånt. När jag kom hem vid 7 såg jag att jag hade fått min älskade DVD som jag bestllde i Torsdags med Debbie harry i Blondie <3 Fast den var inseplad 1999 så hon var i 50 årsåldern då men ändå kul. Mamma och Pappa gillar också Blondie. Jag har beställt två nya DVD med Blondie. En konsert med Blondie Från när Debbie harry var ung och så en dvd med bara deras videos =D längtar tills dem kommer <3 kommer nog denna veckan, postern som jag beställde har jag inte fått ännu men den kommer nog snart:)
onsdag, en helt vanlig dag i skolan typ.

hej.

idag i skolan gjorde vi ingenting, ovanligt? nej, ofta är det så på onsdagar lärarna bara springer runder. Prov imorgon så ska snart plugga, ehm ikväll blir det IDOL och EFTERLYST. Håller på att ladda ner avsnitten av 90210 det är bra. Igår såg jag de nya avsitten av Gossip girl, One tree hill och DESPERATE HOUSEWIVES, OMG vilka ändringar i DH det är i femte säsongen det är fem år senare och mycket har ändrats kan jag säga, ni som inte sätt det kommer bli chockade.

Idag har jag varit hos Anette och sjungit och hon klippte även mig, haha det blev så fint. HON KAN ALLT, Sjunga, måla, dansa, sminka, klippa, mm.. hon är kreativ. ville ju ha det lite kortare som Debbie Harry och det blev det ju:) Nu ska jag bara färga håret också men det får vi se när det blir av. Men iallafall, jag blir alltid så glad när jag är hos Anette, Vi kan prata om allt och jag blir alltid så glad när jag umgås med henne, trots att det skiljer typ 25 år mellan oss eller ngt. Hon ger mig alltid komplimager och menar det och säger alltid sanna saker och det är vad jag behöver höra för att jag har varit så osäker innan, inte riktigt vetat vem jag är och vad som är menningen med just mig, Vi pratar precis om allt och vi gillar samma musik och allt. Liksom ibland pratar vi om spöken (som hon också tror på) och ibland pratar vi om musik, film, skolan mm.. Hon hjälper mig alltid att må bättre, hon kommer vara en vän för livet. Men jag vet verkligen inte vad jag hade gjort utan henne, hon räddade mig på något sätt när jag var på botten, Det är som om någon där uppe i himmlen skickade henne när dom såg att jag låg på botten, Tack. Hon är bäst!<3Debbie harry, inte riktigt så kort är det men det kanske blir :)


RSS 2.0