josh hartnett<3

<3

josh hotnett ♥

lördag den 16 augusti

bara 6 dagar tills vi börjar skolan igen.. vilket suger! jag vill verkligen inte. Men jag har iallafall något att se fram emot, jag ska till florida i vinter :) den 16 december åker vi och stannar över jul, jag hade viljat stanna över nyår också hade varit jätte häftigt att se hur florida på nyår, men jul i florida är också häftigt! Vi ska ha gäster idag, det ska bli kul. Just nu sitter jag och kollar på The black dahlia med Josh hartnett ♥ och scartlett johansson. Håller på att ladda ner andra säsongen av The hills, men det går segt.

nu ska jag kolla vidare och göra lite mat..

sophia


födelsedag!

Idag fyller mamma år så vi har lite gäster och sen har vi ätit god mat, bla grillat och så självklart dessert en vit choklad mousse, jag älskar det! Imorgon åker vi till stockholm och hälsar på min moster och kusinerna. Hennes man är bortrest :/ så han är inte hemma tyvärr. Men vi träffade ju dom för en vecka sedan ändå när dom var här=P men alltid kul att träffas igen. Vi hann ju bara ses en dag när de var här för jag var ju i Los Angeles. Det ska bli asdåligt väder imorgon när vi åker bil. Usch, aja jag tycker det är mysigt när det regnar bara det inte blir vatten planning så. Det är lite läskigt om det regnar och blåser när man åker bil. Men vi får ta det försiktigt!

ska bli skönt att komma iväg iallafall, om någon vecka blir det nog London med Stina:)
 
♥ Sophia

regniga söndag

Hej. idag har jag spenderat min dag med att hälsa på Farmor på sjukhuset. Sedan har det i pincip regnat hela dagen. Men det är mysigt ibland. Har spenderat en månad i Los Angeles och då sken solen varjedag så det spelar ingen roll för mig om det blir lite regn nu när jag är hemma. Sedan kollade vi på 27 dresses, väldigt bra och rolig film som jag såg i USA. Men den är så bra att jag kan se den igen :) Snart ska jag nog upp till stockholm, hann bara träffa dem en kväll imed jag kom hem från usa och nästa dag skulle dom åka. Jag måste träffa dom mer än  en dag. Vi ska nog upp till deras sommarhus, det är väldigt mysigt där. Man kan bada i sjön och hoppa stutsematta haha. Det är kul, men om man blir där för länge blir det rätt trist. Jag känner mig som Paris Hilton och Nicole Richie första gången jag var där. Jag hatar att sova i stuger, tycker det känns äckligt. Jag är precis inte är vilmarks tjej. Gamla stuger, utedass och insekter är inget för mig. men visst är det mysigt på kvällen när man badar i sjön, hoppar stutsematta och grillar god mat! Nu sitter jag och kollar på Det okända och ska beställa lite saker från forever 21 jag handlade där i USA, men måste handla där igen haha. Billigt och snygga kläder så det är galet. Ska även köpa en Iphone, pappas arbetskompis ska till Florida nu i september så hon frågade ifall vi ville ha något så kunde hon köpa det till oss. Vi ska även ditt i vinter så får se om jag köper en av henne eller i vinter.

puss och kram

hemma från los angeles

hej, jag kom hem från los angeles i onsdags och jag hade så sjukt kul.. Jag saknar alla och vill bara tillbaka. Nu har jag äntligen fått mitt svar "JA, SVERIGE ÄR SÅ SJUKT TRÅKIGT" Allt var så sjukt kul i LA, fanns saker att göra hela tiden. Havet var underbart med alla vågor ,  surfare och lifeguards! bilder kommer in senare.. saknar alla vänner jag fick, svenska, franska, schewitzare, italienska, norska, östertikiska med mera..

puss

RSS 2.0