lång men rolig Torsdag

Jag har haft rätt kul idag, lång dag men har skrattat mycket haha och läst skvaller tidningar, för det mesta har det inte funnits så mycket att göra. Men jag har annars skrubbat toaletter kul va? haha Men nu är jag iallafall ledig två dagar. Fredag och Lördag sedan är det praktik booring. Nej, faktiskt inte så. Det är rätt kul lite långa timmar bara det är det som är tråkig, jag vill ju ha tid till att läsa haha. Har blivit helt besatt av Twilight böckerna. Jag har snart läst ut tvåan, bara några sidor kvar. Jag hade redan läst ut den ifall det inte varit för praktiken, haha hinner ju knappt. Sen har jag ju den där dumma boken som vi måste läsa på svenskan. Den är så jäkla tråkig så det är sjukt! Men nu kan jag iallafall läsa Twilight hela helgen!!

Imorgon ska jag på sånglektion 13.20 och då ska jag inom bokia och handla Twilight ~~ Eclipse så jag kan börja läsa den. åh, spännande.  sedan jag började läsa inte som andra döttrar har jag blivit helt besatt av böcker. Jag läste typ aldrig innan det och nu läser jag hela tiden och det är så kul att läsa, jag älskar det:) och inte som andra döttrar är en av de bästa böcker jag någonsin läst, jag kan fortfarande gråta till den boken. helt underbar!Twilight igen!

Twilight filmen är lika bra varje gång, jag gråååter så mycket till den. hahah..

Man kommer på fler saker ju mer man ser den t.ex. att stephanie meyer som skrivit böckerna är faktiskt med i en liten scen i filmen ;) haha. Nu när jag har läst boken också så saknar man ju vissa saker från boken som inte är med i filmen. Vilket är synd, de finns vissa saker som är så fina och synd att de har skippat. :(

MEN JAG ÄLSKAR FILMEN :D


Fredag

Idag har jag varit och kollat på när Thelma och hennes vänner var och red :) Sen har jag kollat lite på couplings, varit och handlat.
jag har också läst New Moon ~~ andra Twilight boken, har kommit lite längre än halvägs. Har hunnit långt för jag läste liksom ut ettan i förrgår. nu ikväll gjorde jag och Thelma ett dansnummer som vi visade upp för alla, haha. skitkul, fast vi hittade på mest. Thelma spelade kille och jag var tjejen. :)

jag drömde en helt sjuk dröm inatt, att min farmors sambo hade en resturang och han letade reda på människor som han sedan dödade och la i maten på hans resturang och jag och några av mina vänner var så rädda att  vi skulle bli hans nästa offer. Han typ ville döda oss eller något, han var så skum och stirrade på oss hela tiden. Det var typ den äckligaste drömmen på länge, helt sjuk!!


Imorgon ska jag på bio och se Twilight, igen haha men det är ju så sjukt bra! Sen kanske vi ska åka skridskor på sjön:) Det är så kul sen på kvällen har jag lovat Thelma att vi ska göra ett dansnummer igen och visa upp. Våran Mormor kommer hit imorgon också:) Och Thelmas Farmor är här.

pusspuss


Rhaha, jag dööööör!!  hur snygg är han inte? skrattar så roligt

jag älskar 60-tals musik..

Jag blir så glad när jag lyssnar på 60-tals musik.. jag blir glad av nästan allt med 60-talet, alla kolla människorna och alla hippies haha..:) dom har så härlig stil..

The supremes - Baby loveThe mamas and the papas - california dreaming
åh, när jag hör denna låten och ser denna videon önskar jag att jag levde på slutet av 60-talet och var med i ett band, ser så härligt ut, mycket coolare band på 60-talet.


Van Morrison - Brown eyed girlOtis Redding - (sittin on) the dock of the bay

revolutionary roadidag såg jag revolutionary road, den var faktiskt bra!

Twilight

Jag är i stockholm just nu, kom fram idag. Vi kanske ska gå på bio imorgon! Vi kanske ska se den där med Brad Pitt, benjamin buttons otroliga liv eller något sen någon annandag ska jag se Twilight igen :D så himla bra ju.. åhhh längtar haha.
Nu ska vi snart äta tårta!! :D


bardot
Dita von teese

När jag var hos Lina i lördags hade hon en bok skriven av Dita Von teese, den innehöll mest bilder och tips på hur man blir burlesque dansare, att klä & sminka sig som på 20-talet och sånt. Men det var en cool bok och jag måste säga att Dita är väldigt vacker, hon ser ut som en 20-tals pinupa.New moonNedräkning tills Twilight - New moon kommer ut på bio:)

trettio år och sex dagar sedan..För sex dagar sedan var det trettio år sedan Sid dog.  Sid Vicious var basisten i Sex Pistols för er okunniga. Han dog av en överdos 4 månader efter hans flickvän nancy spungen blivit mördad inne i deras hotell rum på Chelsa Hotel i New York, 1978. Jag tror inte det var Sid Vicious som dödade henne.. eftersom jag läst massa böcker om det osv.. har jag fått en annan uppfattning, desutom var hon hans allt..

Sid är så jävla snygg i denna videon:)
Sex Pistols - God save the Queen

 

brigitte bardot


den gröna milen

Har precis sätt gröna milen, har sett den typ två gånger innan men det var så längesedan så jag minndes bara några delar av den. Men jag ville först inte se den för jag vet att jag skulle börja gråta så himla mycket men jag kunde inte låta bli när dom andra såg den och nu sitter jag här och har precis gråtit, inte lite heller. Jag storgråter! Det är typ världens sorligaste film, sen är den ju helt klart en av världens bästa filmer, helt sjukt bra! Den där Stephen King gör typ bara bra filmer. Men i gröna milen gråter man inte bara på slutet utan flera delar i filmen. Men jag kommer iallafall gråta mig själv till söms inatt=/


RSS 2.0