behövs inga ord


Sharon Tate

Sharon Tate homevideo 1967


Sharon Tate homevideo.
hur fint är inte detta då? och sorligt när man vet vad som hände sedan.. det blir så verkligt när man tittar på den videon och så beatles i bakrunden.. finare kan det inte bli!


är i stockholm nu förresten, vet inte hur länge jag stannar! Imorgon blir det stan iallafall!
PUSS

Wonderful
Sharon Tate Polanski & Roman Polanski

why


Sharon TateMördarna

You go on walking down the street, No matter how I try I just cant make her cry


en ännu yngre Mick Jagger & the stones. Detta var före det riktigt slog igenom..
så ung mick ser ut och så snygg!

Mick Jagger


Marianne Faitfull and Mick Jagger
Mick JAGGER...

wooow..

lady in redjag ska färga mitt hår rött, seriöst det är så fint! Fast jag ska nog ha det lite mer vinrött :)


Sharon Tate & Roman Polanski i filmen The Fearless Vampire Killers
Sharon Tate

Some in the way

Hej!
Igår var jag på praktik på granet eftersom min handledare är på kurs så har jag varit på andra ställen i veckan. Jag började kl 7 men fick sluta kl halv 11 så härligt :) Efter det gick jag till Lina som bor precis i närheten. Vi åt bullar och sen städade hon sin lägenhet lite och sen åkte vi och handlade. Var där enda till kl. 5. :) Sen efter det körde hon mig hem och jag åt och sen åkte jag med Elin och Micke och kollade på Matilda som spelade match i innebandy.

Nu har vi precis varit på hemmakväll och köpt Godis och hyrt filmer. Filip köpte även rockband beatles så jag ska spela sen på gitarr hero :)bjuder på en fin låt med beatles och videon är så fin.. Jag läser George Harrisons ex frus bok. Hon är med i denna videon, hon blonda med uppsatt hår, Pattie Boyd.


Joan Baez and Bob Dylan


Live in Newport 64

detta är så fint, blir så glad när jag ser detta...

varför är jag tvungen att vara ung nu?? vill vara det på 60-talet!!!!!!

nu ska jag göra chokladpudding :D mmmmmuums!

you used to laught about...

Jag har världens bästa praktisk plats och världens bästa personal, idag skrattade jag så att jag nästan grät haha. Sedan sitter jag och en annan man som jobbar där och pratar musik haha. Han spelar gitarr och han spelade lite Bob dylan, janis joplin och lite andra låtar. Desutom så tycker han om Keith Richards och tycker han är så jäkla cool, "En riktig lirare" haha och det gillar jag :) Han älskar ju hela Rolling Stones så jag kunde inte fått en bättre praktikplats :) Men allt är kul, jag skrattar mycket! Vill seriöst inte sluta där. Idag var vi och spelade pingis och fikade med en patient.

Nu har jag också fått tillbaka körpapprerna så nu ska jag börja övningköra, imorgon faktiskt HJÄLP!!! HAHA. Tänk att sätta sig i bilen för första gången och trampa på gasen, man vet ju liksom ingenting hahaha... Pappa kommer säkert skrika på mig för att jag gör fel eller håller på att göra in i grejor haha. Vi får se hur det går.

Nu ska jag gå och öva på lite gitarr!!!

PUSS


Sharon Tate

Eye of the devil

Hej!

Idag fick jag sluta lite tidigare från praktiken så nu ska jag faktiskt kolla på det nya avsnittet av Desperate Housewives och äta kanelbullar som vi bakade igår haha. Sedan ska jag kolla på Eye of the Devil från 1966 med bl.a. Sharon Tate. Den är läskig faktiskt, såg lite igår. Det är en skräckfilm och Sharon spelar någon kvinna med några knäppa krafter kan jag tro? typ häxkrafter och hon är helt mysko, och hon jobbar hos någon familj och de misstänker att det är något knäppt med henne. Inte alls likt henne men sjukt vacker är hon i den. Sedan ikväll ska jag och Elin se svenska hollywood fruar haha.


60s, sharon tate!
nu ska jag hem till mormor och baka haha :)

böcker böcker

vill bara ha en massa tid att läsa mina underbara böcker.. hämtade ut två böcker idag från bibloteket jag beställt.. det är lånade från polishögskolan och ett biblotek. Den ena heter Helter Skelter den har sålt 6 miljoner exenplar och är typ den bästa sanna kriminal boken, den har blivit utnämd till den och den andra heter The killing of Sharon tate, den är bara på 100 sidor och i den berättar Susan Atkins hur hon dödade Sharon vilket hon säger att hon egentligen inte gjorde utan bara höll henne när och sa till tex att göra det för hon kunde inte.. om det nu stämde hon ändrar sig hela tiden i fängelset sa hon att hon gjorde det.. ajaa!!!

böcker jag har att läsa (visa har jag till&med börjat på)
Patti Smith biografi av Victor Bockris
Rebel Heart - Bebe Buell
Wonderful Tonight - Pattie Boyd
Keith Richards biografi av Victor Bockris
Breaking down (så länge vi båda andas) - Stephanie Meyer
Harry Potter och de vises sten - JK Rowling
Helter Skelter - Vincent Bugliosi and Curt Gentry
The Killing of sharon tate - Susan atkins och ngn mer vet ej vem!

kommer ta långt tid


Blowin' in the wind
Joan Baez, underbar röst..

fyfan vad jag älskar den där folkmusik eller hippie stilen :) långt hår, ofta mörk och så stora kläder och ofta barfota så fint & så med en akustisk gitarr!


RSS 2.0