afrikansk gryta:)

Idag har vi varit hos mormor och mormors syster Mona som är på besök, Hon bor nere i afrika och har bott där de senaste åren, hon är gift med en därifrån men nu håller dem på att flytta till Paris och hennes dotter (min mammas kusin)  Alexandra bor där också med sin familj i elfenbenskusten men just nu ska dom också försöka flytta till paris :) Dom pratar ju franska och så:) I sommar kanske vi ska till Paris och hälsa på:D Hon sa att vi fick komma när vi ville..
Mona gjorde en supergod afrikansk gryta med couscous, kyckling, massa grönsaker som moröter, kål, sqausch (?) och lök, sedan har man russin också.. det är iallafall supergott.. :)

Sedan pratade vi lite och så, superkul iallafall:D Alltid roligt att träffa henne så hon kan berättar allt möjligt hur det är där borta, vi träffas ju inte så jätteofta precis.. det är ju lång resa till afrika och dyrt.. men nu när de antagligen flyttar till Paris så kan vi ses oftare de har redan en lägenhet där.. Hon och Abdu (hennes man):)

Sedan sa Mormor att jag skulle ringa Thelma för hon har fått en Mobil nu när hon fyllde 9 den  28 Februari, haha. Så hon blri så glad när man ringer.. Hon sa att Jojo eller johan (hennes pappa) ändrar ringsignalen hela tiden och nu har han pratat in "pappa är bäst, pappa är bäst" så det kommer upp som ringsignal nu när man ringer hahaha! :D

Mona sa att jag liknade en sån filmskådis från 50, 60 -talet haha. Typ Marilyn Monroe eller någon sån haha. Då blir man ju glad iallafall jag, jag älskar filmstjärnor från 50, 60 talet.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0