rock rock rock and roll high school

hello hello..

Nu lyssnar jag på The Ramones - Rock and roll high school.
Jag älskar Ramones, en av världens bästa band någonsin.. <3
70-talet äger, musiken var bäst då!!




Ska snart sätta mig och plugga :( bläe.. Jag som vill ligga i solen, fan vad varmt det varit de senaste dagarna, helt sjukt. Jag och Elin satt i hennes trädgård i onsdags och fyfan vad varmt det var. Sen hoppade jag på deras stutsematta haha sjukt kul. Hoppade hopprep samtidigt som jag hoppade på stuttsemattan sen hade vi gamla godingar radiokanalen på högsta volym, det hördes ända till busshållsplatsen haha.

När jag precis hade kommit hem på valborg och hade lagt mig så ringde mammas jävla mobil telefon och det är inte vilken ringsingal som helst det är en sådan som verkligen hörs, sådan gammal ringsignal. Då hade Philippe cyklat in i ett jäkla räcke sådant de har lite här och där så gammlingar ska kunna hålla i om de har svårt att gå eller något. Han såg det inte förän han var en halv meter ifrån det och han cyklade rakt in i det mitt i natten haha. Hela framhjulet var helt pressat och sönder. Han fick sätta Cyklen hemma hos Lina och dem för han hade följe med Linas föräldrar och Linas bror Karl hem. haha men så fort jag började tänka på det så började jag asgarva hahhaha *skadeglädje*

Nu ska jag acetontvätta golvet och lite av bokhyllan för jag har spillt svart nagel lack där.. Först råkade jag välta den lite så där kom några droppar på datorbordet och då tog jag upp nagellacket men självklart råkade jag välta ner det igen fast på golvet istället och då kom det jävligt mycket så en rätt stor del av golvet är svart, jag är klantig rätt ofta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0