filmfredag..

Idag målade jag & Emelie i skolan på teatern. Det var bara vi två på hela lektionen. De andra i vår grupp är på praktik men resten av klassen då?.. jaja. Jag har målarfärg över allt. De hade ingen grön färg och det var ju inte så bra eftersom vi skulle måla en skog men sen kom vi på att vi kunde blanda färg så att vi fick grön, så jag gick in på internet för att kolla vilka färger man skulle ha.  Men vi hade bara en liten sån paljett eller vad man ska kalla det så all färg kom ju i princip utanför när vi blandade den. Men det var rätt kul:)

Inte mycket har hänt i skolan sen vi kom tillbaka från praktiken, vi har fått en ny städerska man det är väl allt.... =p
**** är lika knäpp som vanligt  (ni som känner mig vet, iallafall du sandra, haha)

Ikväll händer inget speciellt mer än att jag ska kolla på film tror det blir almost famous igen, en av mina favoriter och det var längesedan jag såg den nu! och så ska jag äta marabou mint choklad haha, en favorit!

Igår var jag och elin och åt pizza till lunch, hon har praktik och jag mötte henne. Efter det åkte jag hem och jag och min bror kollade på Stand by me från 1986. Fyfan vad bra den filmen är. jag såg den i skolan typ i 7:an och jag tyckte den var så bra men glömde bort vad den hette och jag har gått och tänkt på den i flera år och försökt hitta den. Sedan pratade vi om film i skolan så berättade jag om den filmen så sa helena att det var stand by me.. så sjukt bra den är.. sorlig också!  

Igår när jag och elin skulle cykla hem till elin vid kvart över 9 tiden så snöade det som in i helvete, sån regnsnö. Jag var blöt precis överallt. fyfan, hatar det! Sen kollade vi lite på The house bunny!! Orkade inte se hela..

aww, charlie ligger här brevid i soffan. Ibland kommer han in i en sådan djup sömn där han är helt borta, hör inget. Nyss låg han och hickade och drömde och gjorde såna ljud. men för det mesta vaknar han till av allt, bara man reser sig upp. snutt!!

FYFAN vad det ösregnar nu. sjukt mycket...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0