boy cried wolf

I lördags var jag först och åt borta hos en vän som bjöd hem oss på middag :) sedan kollade jag lite på Patti Smith dokumentären Dream of life och grät lite haha den är så fin och lite sorlig sedan ringde elin vid 9 tiden och frågade om jag ville följa med henne till helsingborg ett tag och det ville jag så lovisa körde oss ditt för hon var ändå ute och körde med några vänner.. så vi gick där ett tag åkte en karusell haha.. snurrade skitsnabbt hela tiden vi vart helt yra!!!!! efter det tog vi bussen hem och som jag skrattade bussen var helt full men vi lyckades få platser iallafall!! sedan gick två tjejer av framför oss och så ställade sig en man i 30-årsåldern eller något i dörren och skrek jag fattade inte, trodde först att han skrek åt tjejerna men så skrek han åt sin kompis som nog var lite yngre "KOM TILLBAKA KOM TILLBAKA, KOM HIT NU DU KAN FAN INTE GÅ UT OCH KISSA NU BUSSEN MÅSTE KÖRA JUUU!!!!!!!!!!!!" hahahahaha som vi skrattade!!! så kom han tillslut in igen helt packad haha!

just nu sitter jag och lyssnar och laddar över mina CD skivor med patti smith till datorn och kollar lite på gamla 70-talsband på youtube bl.a. Joy Division!!

fatta hur awesome patti är när hon sjunger Birdland live det finns med på denna skivan.. hur kan man vara så awesome? se, man behöver fan inte ha en röst som mariah carey för att vara awesome, jag lyssnar hellre på pattis röst den är mer personlig och äkta!


imorgon ska jag till helsingör och nu snart ska jag till helsingborg! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0