The entity

Jag fick ett tips av en läskig film av Anette och filmen har hänt i vekligheten, asläskigt.
LÄS DETTA :O


Carla Moran är ett namn på en fiktiv karaktär, men sägs vara en riktig person, som blev känd i filmen The Entity från 1981. Moran ska ha besökts av en osynlig varelse som skulle ha misshandlat henne under en tid.

Man har spekulerat om Moran verkligen har existerat sedan filmen utgavs. Många anser att personen verkligen finns, och att namnet Carla Moran, inte är hennes riktiga namn, på grund av det hon sägs ha utsats för, vilket filmen skildrar. Andra möjliga namn kan vara Carlotta Moran eller Doris Bither.

Om Moran skulle ha funnits på riktigt så skulle hon ha fötts 1939. Under 1974 blev hennes hus i Kalifornien hemsökt av ett antal osynliga varelser, eller spöken, som skulle ha misshandlat och våldtagit henne.

Moran sökte professionell hjälp, i tron att hon hade blivit psykiskt sjuk, och träffade doktorerna Barry Taff och Kerry Gaynor. När de kom hem till Moran bevittnade även de spökena. De försökte att fotografera dem men när de skulle framställa fotona så fanns där inga bilder alls.

Fast än doktorerna inte lyckades fotografera fenomenet, säger de både att man bevittnat en "svävande bubbla" i ett rum. En av dem hade sett en svart figur som snabbt försann, det skulle även ha setts av en av Morans söner.

De som tror på att Moran är en riktig person anser att varelserna, efter doktorernas besök, minimerade sina besök. Moran flyttade till Texas, men där blev hon fortfarande besökt.

Det senaste man hörde om Moran är att hon drabbades av cancer, och att hon kan vara död.


trailern, ska se filmen snart..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0