24 agusti

Hej!

Kom hem från Stockholm igår, så segt att sitta på tåget åhhh!! men sov de första 1½ tímmen och sedan läste jag min Patti Smith biografi, sjukt underhållandet hon är knäpp hon haha & sjukt galen that's why I love her ;) Var hemma kvart över 6 och pappa hämtade mig på landskrona stationen. Sen åkte vi hem, de grillade och så åt vi och elin ringde så vi gick en runda ut till stranden och satt & pratade och tittade på några som tog kvällsdopp. Sen började de bli kallt så vi satte oss på hamnkrogen under varmlamporna och tog en dricka & rökte lite ciggaretter.. mysigt!

Idag var jag i skolan, första dagen för mig har fortfarande inte träffat vår nya lärare som ska vara sjukt lik Voldemort, är väldigt förväntnasfull haha. Efter skolan vid 5 kom Elin, Lovisa & Micke och vi gick ner till campingen och tog en cola & så. Sen ville Lulle äta kräfter så vi skulle det, men det tog för långt tid att tina så vi körde till city gross och köpte kött, pommes, sås och sånt och lagade själv :) gott var det iallafall. Kom nästan precis hem! så orättvisst att de typ är lediga så får jag gå hem tidigt blääää på det!

Imorgon är det skolfoto, jag brukar inte bry mig se alla mina skolfoto från gymnasiet helt sliten och osminkad haha. Men detta är sista, ska nog ta på mig min fina ramones tröja! Önskade att jag hade en Patti Smith tröja oj just de kom på att jag hade en, men inte lönt för den är helt stor och med hennes fina atugraf på är rädd att jag spiller på den för jag ska rama in den sen. Sen plus att man ser inte att det är en patti tröja.

Anette ringde när jag var hos elin :D Vi bestämde att jag skulle komma imorgon och jag ska ta med en låt jag vill sjunga på julkonserten och jag vet exakt vilken, det är ju ingen jullåt men den har ändå lite feeling för det är liksom inte sådär popkärlekslåt.

Förresten pappa hade köpt en gitarr till mig när han kom hem, sååå fin! Jag ska börja spela, det är en nybörjargitarr med nylonsträngar men det är en perfekt nybörjargitarr och den ser ut som en vanlig så fin! Min bror och jag får turas om tills jag köper en egen fender gitarr eller taylor gitarr ;) dom är skitdyra så får spara!
Nu ska jag gå och lägga mig och läsa Patti boken, Bebe Buell boken som jag fick hem igår av en från USA så gullig han var skrev och tackade mig personligt (han handskrev det) för vi pratade lite på email innan för jag frågade han lite frågor om tull och sånt.. och jag slapp betala det också :) han sa att han kunde betala de han sa "I learn the hard way" awww.. fast det blev ingen tull så det var tur :D men iallafall, plus jag har nya cosmopolitan och vecko revyn att läsa! :)

Puss


Fina Sharon Tate, hur kan man vara så vacker?
jag blir så ledsen när jag tänker på vad som hände med henne, jävla manson family!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0